(Poistunut julkaisusta)

Sales Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Visma Solutions on osa Visma-konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS-yritys. Etsimme nyt voimakkaan kasvumme tueksi innokasta Sales Specialistia!

Sales Specialistin toimenkuvana on kasvattaa Maventan asiakaskuntaa ja kumppaniverkostoa. Maventa on Suomen johtava verkkolaskuoperaattori yli 80 000 asiakkaalla. Kumppaniverkostoomme kuuluu Suomessa yli 80 ohjelmistotaloa ja Pohjoismaisella tasolla yli 100 ohjelmistotaloa. Tässä työtehtävässä vastuualueesi ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan yhden tuotteen myyntiin vaan pääset tutustumaan myös sähköisen allekirjoituksen ja taloushallinnon ratkaisuihimme. Pääset lukemaan lisää tuotteistamme täältä: https://vismasolutions.com/tuotteet/.

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä. Pääset tekemään sekä inbound- että outbound myyntiä aina prospektoinnin, buukkauksen ja tapaamisten kautta kaupaksi asti. Tehtävässä opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia itsellesi ja kollegoillesi.

Mitä odotamme sinulta:

- Oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja positiivista otetta
- Halua oppia uutta ja kiinnostusta kehittyä myynnin ammattilaiseksi
- Kykyä omaksua nopeasti laajojakin kokonaisuuksia liittyen asiakkaiden tarpeisiin ja nykyisiin ohjelmistokokonaisuuksiin
- Tiimityöskentelytaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta myynnistä tai puhelintyöskentelystä, mutta katsomme ne eduksesi. Lisäksi katsomme eduksesi osaamisen taloushallinnon- ja toiminnanohjauksen järjestelmistä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja urakehityksen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 1.12.2019. Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Maria Annala
Partner Manager
maria.annala@visma.com, puh. 040 578 3635.

Sakari Sabell
Sales Manager - Leads and Transaction Business
sakari.sabell@visma.com, puh. 044 333 1677.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.