(Poistunut julkaisusta)

Sales Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Visma Solutions on osa Visma-konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS-yritys. Etsimme nyt voimakkaan kasvumme tueksi innokasta Sales Specialistia!

Sales Specialistin toimenkuvana on kasvattaa Visma Netvisor -asiakaskuntaa. Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinnon ohjelmisto, joka tuo kilpailuetua toimialasta riippumatta yli 20 000 suomalaiselle yritykselle automatisoimalla taloushallinnon ja palkanlaskennan prosesseja. Tarjoamme asiakkaillemme reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen. Visma Netvisor on pk-yrityksille suunnattu automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla. Lue lisää Visma Netvisorista täältä: https://netvisor.fi/.

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on PK-yritysten markkinaosuuden kasvattaminen ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin. Tämä kattaa kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta videoneuvotteluihin ja kauppojen "klousaamiseen". Keskustelet PK-asiantuntijayritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyisiä prosesseja sekä demoat ohjelmiston toimintaa ja sen tuomia hyötyjä aktiivisella otteella. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tai taloushallinnon osaamista tärkeämpää on halu ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa. Netvisorin myyntityö edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn, usean langan pitämistä hallussa yhtä aikaa ja asiakasorientoituneisuutta. Olet osa kahdeksan hengen myyntitiimiä ja motivoidut niin itsesi ylittämisestä kuin yhteisistä onnistumisista.

Odotamme sinulta:

- Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B), mutta ennen kaikkea rehellistä nälkää tehdä myyntityötä asiakasta arvostavalla tavalla
- Hyviä neuvottelutaitoja
- Ideointikykyä ja halua oppia uutta
- Tiimityöskentelytaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:

- Tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen)
- Todennettuja tuloksia edellisistä myyntipositioista
- Taloushallinnon osaamisen
- Kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan
- Sujuvan ruotsin kielen taidon

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan.

Lue myös blogitekstistämme (https://vismasolutions.com/ajankohtaista/vuoden-myyja-on-hyva-kuuntelija/), kuinka Myyntipeli-tapahtumassa vuoden myyjäksi 2019 valittu Toni Närväinen viihtyy Netvisorin myynnin parissa. Tekstissä on myös muutama huipputekijän vinkki myyntityössä menestymiseen.

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.6.2019 mennessä.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingin tai Lappeenrannan keskustassa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia - tässäkin asiassa.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Netvisor Sales Leader Evamaria Ingves (+358 400 820 251), evamaria.ingves@visma.com.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.