(Poistunut julkaisusta)

Sales Specialist (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja vahvistamme nyt myyntitiimiämme. Haussa on Sales Specialist osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Haemme vahvistusta koti- ja ulkomaille suuntautuvien sopimusvalmistusprojektien myyntiin. Sinulla on luonnontieteiden tai teknisen alan ylempi korkeakoulututkinto (esim. DI tai Biokemisti) ja kokemusta asiakas- tai projektityöstä.

Tehtävän kuvaus:
-Tuotekehitys- ja sopimusvalmistusprojektien myynti
-Uusasiakashankinta
-Alan messuille ja konferensseihin osallistumiseen liittyvät järjestelyt sekä yrityksen edustaminen tapahtumissa
-Markkinointi- ja myyntimateriaalin kehittäminen ja ylläpito

Toivomme sinulta:
-Myyntihenkisyyttä
-Tarkkuutta ja huolellisuutta
-Hyviä vuorovaikutustaitoja
-Erinomaista kielitaitoa (ensisijainen myyntikieli englanti, muu kielitaito eduksi)

Lisäksi arvostamme:
-Biologisten tuotantoprosessien tuntemusta
-Lääketeollisuuden tuntemusta
-B2B myyntirajapinnan tuntemusta

Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin myynnin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia markkinoinnin- ja myynnin työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kasvavan yrityksen myynti- ja liiketoimintakehitystehtävien parissa. Tukenasi on vakaa ja luotettava yritys sekä osaava henkilöstö. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen, ja sinulla on myös kyky omaksua ja hallita kokonaisuuksia.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 1.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Sales Specialist". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.