(Poistunut julkaisusta)

Sales Specialist / Mercamer Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Mercamer Oy on pakkausmateriaalien, -koneiden ja -palveluiden tukkukauppa. Liikevaihtomme on n. 30 M€ ja toimimme koko Suomen alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja aluekonttori Raisiossa. Varastovalikoimassamme on yli 1500 tuotetta kuljetus- ja tuotepakkaamiseen. Toimintamme kattaa koko maan, aluemyyntiorganisaatiomme on paikallisesti läsnä koko Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaillemme osaamisemme pakkaamisen kokonaiskustannusten tehostamiseen. Oikein valitut pakkausmateriaalit takaavat nopean ja helpon pakkaamistyön sekä toimituksen ehjänä perille. Mercamer Oy on alansa markkinajohtaja.

Haemme myyntitiimiimme sinua kehittymishaluinen ja proaktiivinen

Sales Specialist

tukemaan kasvuamme.

Onko sinulla rohkeutta tarttua uuteen rooliimme, jossa pääset kehittämään myyntiä ja kasvattamaan asiakkuuksiamme? Olet etsimämme myynnin tekijä, jos omaat aktiivisuutta, valmiutta etsiä uusia toimintamalleja, ja kykyä kasvattaa asiakkuuksia. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta vielä tärkeämpää on asenteesi sekä halu ymmärtää asiakkaiden tarpeita.

Sales Specialistina toimit myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa vastaten pienten ja keskisuurien asiakkaiden myyntiprosessista, alkaen asiakkaiden prospektoinnista aina asiakkuussuhteiden kehittämiseen saakka. Keskeisin tavoitteesi on asiakaskuntamme kasvattaminen ja kehittäminen. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen systemaattisesti analytiikan keinoin, asiakkaiden tarpeiden kartoitus, asiakkaiden kontaktointi, ohjaus sekä tapaamiset. Lisäksi kehität myynnin työkaluja ja asiakaspalvelumalleja mm. verkkokauppaan liittyen sekä osallistut markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Toimialueesi pääpaino on Etelä-Suomessa ja toimipisteesi on pääkonttorillamme Vantaalla.

Työ edellyttää kykyä analyyttiseen otteeseen ja nopeatempoiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät IT-taidot ja erittäin myynnillinen näkemys. Olet osa 20 hengen myyntitiimiä ja tehtävässä raportoit Mercamer Oy:n myyntijohtajalle. Tarjoamme sinulle laadukkaan, kilpailukykyisen tuote- ja palveluvalikoiman ja vahvan organisaation tuen. Rooli on uusi, jolloin voit vaikuttaa sen muovautumiseen ja työlläsi on suora vaikutus yrityksen kasvuun. Mercamerilaisena pääset työskentelemään yrityksessä, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja jossa ihmiset viihtyvät. 

Työpaikassamme on hyvä henki ja reipas tekemisen meininki. Asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden varmistavat osaavat työntekijät.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Juha Pietilä, ke 8.1. kello 9-11 ja to 16.1. klo 12-14, puh. 050 520 2308, sekä muina aikoina MPS-konsultit Juha Vaara, puh. 020 746 9411 ja Satu Lannetta, puh. 020 746 9484. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 19.1.2020 mennessä.