(Poistunut julkaisusta)

Sales Specialist B2B myyntiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Asiakkaamme on kansainvälinen yritys, joka kehittää uusiutuvan energian ratkaisuja. Yrityksellä on jo 20 vuoden historia ja toimintaa on useassa Euroopan maassa.
 
Haemme nyt
 
SALES SPECIALISTIA
 
edistämään asiakkaamme uusiutuvan energian hankekohtaista myyntiä. Työsuhde on projektikohtainen, ja siinä on mahdollisuus jatkoon myös seuraavien hankkeiden osalta. Tämä tehtävä sopii hyvin myös esimerkiksi konsultille, ja työtä voi tehdä joko täyspäiväisesti tai osa-aikaisesti.
 
Tehtävänäsi on myydä Suomessa tuotettua uusiutuvaa energiaa. Asiakaskuntasi koostuu sellaisista toimijoista, joiden sähkönkulutus on merkittävä. Työhön sisältyy uusasiakashankintaa sekä neuvottelujen läpivientiä aina sopimukseen asti. Työtä tehdään joko kotikonttorilta tai yhtiön toimipisteeltä käsin. Työhön sisältyy matkustelua, joka hoidetaan omalla autolla tai julkisilla ajoneuvoilla.
 
Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta projektimyynnistä B2B sektorilla. Energia-alan tuntemus on iso plussa, varsinkin mikäli tietämyksesi on uusiutuvan energian suorista sähkönmyyntisopimuksista (PPA). Tämä kriteeri ei kuitenkaan ole ehdoton, mikäli olet halukas kasvattamaan kokemustasi uusiutuvan energian alalla.  Toivomme sinulta periksiantamatonta asennetta, hyviä kommunikaatio- ja neuvottelutaitoja sekä kaupan nälkää. Osaathan myös ajatella ns. boksin ulkopuolelta ja tunnistat uudet kaupalliset ratkaisut asiakkaalle. Olet luonteeltasi itseohjautuva ja raportointi on sinulle luonteva osa myyntityötä.  Englannin ja suomen kielen taito on tässä tehtävässä edellytys.
 
Tarjoamme sinulle työmahdollisuuden uusiutuvan energian parissa, sekä mahdollisuuden kehittää energia-alan osaamistasi. Työ on itsenäistä, mutta yrityksen pitkä alakohtainen kokemus sekä vahva organisaatio antaa tarvittavan tuen työllesi.
 
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.03.2019 sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi Lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094 (aikavälillä 09.-15.03.2019). Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Sales Specialist


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Tampere