(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative
Foodora

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

“Mahtava työkulttuuri, joka tukee omaa oppimista ja itsensä kehittämistä." Henkilöstökysely 05/2020. Meillä ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi!

Meillä pääset mukaan nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelykulttuuriin. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin merkeissä.

Meillä saat maukkaita etuja brändiltämme foodoralta sekä muita loistavia työntekijäetuja, kuten esimerkiksi säännölliset Team Eventit, aamiaiset sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun. Töitä saat tehdä vapaasti niin kotona kuin toimistolla, mikä itsestä tuntuu parhaalta. Meille on erityisen tärkeää pitää omistamme huolta, joten olemme lisäksi vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella sekä vapaa-ajan matka- ja matkatavaravakuutuksella. Tuemme myös jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä. Onko sinun tarinasi seuraava?

Työnkuva:

Etsitkö itsenäistä ja monipuolista roolia, jossa pääset työskentelemään monikansallisessa ympäristössä ihmisten parissa? Etsimme nyt toimintamme kasvaessa kahta myynninnälkäistä Sales Representative -henkilöä rakentamaan kanssamme entistäkin kattavampaa palvelutarjontaa foodoralle! 

Tehtävässäsi vastaat oman alueesi uusasiakashankinnasta. Työpäiväsi koostuvat muun muassa uusien ravintoloiden sekä muiden palveluntarjoajien  prospektoinnista, kontaktoinnista ja asiakastapaamisista. Toimimme koko Suomessa, joten työ sisältää myös matkustusta.  

Mitä me toivomme sinulta:

Toivomme, että olet luontainen tiimipelaaja ja taitava ongelmanratkaisija, jolla on erinomaiset kommunikointi- ja viestintätaidot. Kykenet suunnittelemaan ja ohjaamaan omaa tekemistäsi tehokkaasti ja kohti tavoitteita. Haluat kehittyä ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Omaat kokemusta sekä näyttöjä tuloshakuisesta myyntityöstä. Ennen kaikkea odotamme, että olet oma itsesi ja tuot sitä kautta oman arvokkaan lisäsi meidän upeaan myyntitiimiin. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Aiempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
 • Intohimoa myyntityöhön ja erityisesti uusasiakashankintaan
 • Tuloshakuisuutta ja halua menestyä sekä kehittyä B2B myynnin ammattilaiseksi
 • Erinomaisia kommunikointi- ja viestintätaitoja
 • Itsenäisen, järjestelmällisen ja oma-aloitteisen työskentelytavan - sinulla on luontainen halu viedä asioita eteenpäin!
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen sekä englannin kielen taitoa 

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden itsenäiseen työhön, joka tarjoaa myös kehittymismahdollisuuksia. Tästä roolista on edetty mm. Sales Manageriksi
 • Parhaat työkaverit, joiden ansiosta töihin on aina mukavaa tulla!
 • Vakituisen ja pitkäaikaisen roolin vahvasti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä
 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla — meillä ei mikromanageerata!
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön 
 • Loistavat työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen pohjapalkalla sekä bonuksella. Keskiansio tehtävässä pyörii 3500€ - 5500€ välillä.
 • Loistavat puitteet työnteolle viihtyisässä toimistossamme Pasilassa moderneilla työvälineillä

Kiinnostuitko?

Tulevat kollegasi odottavat sinua jo innolla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien supersankarien löydyttyä.