(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme Metsä Tissuen Suomen organisaation uudistuessa  vähittäiskaupan myyntiorganisaatioomme energistä ja kehittymishaluista

MYYNTIEDUSTAJAA

Uudenmaan (Pirkanmaan) alueelle.

Mitä pääset tekemään?

Vastuullasi on myynnin suunnitelmien toteuttaminen omalla alueellasi, sekä Suomen suosituimpien merkkituotteiden myynnin kehittäminen. Päätavoitteenasi on Metsä Tissuen myynnin kannattava kasvu ja kestävien kumppanuuksien rakentaminen. Välittömänä tukenasi on osaava myyntiorganisaatio, asiakaspalvelu sekä markkinointi. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja autat asiakaskuntaamme tekemään tuloksellista kauppaa yhdessä päivittäistavarakaupan suurimmista tuoteryhmistä. Toimit Suomen myyntitiimin jäsenenä ja osaltasi myötävaikutat koko organisaation onnistumiseen. Vastaat, että alueesi myynnin ja markkinoinnin suunnitelmat toteutuvat linjassa vastuualueen budjetin ja tulosennusteiden kanssa. Tehtävässä on mahdollista kehittyä kuluttajatuotteiden osaajaksi ja ottaa lisävastuuta edistymisen mukaan.

Millä vakuutat meidät?

Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Osaat sujuvasti käyttää tietojärjestelmiä. Olet tavoitteellinen ja Sinulla on halu rakentaa kasvua ja saada tuloksia aikaiseksi yhdessä tiimin kanssa.  Sinulla on ammattikorkeakoulutasoinen koulutus ja osaamista liiketoiminnan perusteista. Lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Wc- ja talouspaperin sekä tiivispapereiden kulutus kasvaa maailmanlaajuisesti. Metsä Tissuen työntekijöiden työn tulokset koskettavat päivittäin miljoonia ihmisiä tehden arjesta helpompaa ja hygieenisempää. Löydä oma paikkasi osaajien joukosta!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Arttu Partanen puh. 040 653 0055 seuraavina ajankohtina:  23.11.2020 klo. 14.30-16.00 sekä 30.11.2020 klo. 14.30-16.00.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 4.12.2020 saakka. Menestystä hakuun!