(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative
Delivery Hero Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Delivery Hero Nordics toimii Pizza-online.fi, foodora ja Onlinepizza brändeillä ollen Pohjoismaiden johtava ruoan onlinetilauspalveluihin ja kuljetukseen erikoistunut yhtiö. Olemme osa saksalaista Delivery Herota, joka toimii 40 maassa ympäri maailmaa. Pohjoismaissa meillä on yli 3500 ravintolakumppania ja kolmen brändin kanssa työskentelee noin 120 omistautunutta, ruokaa rakastavaa työntekijää, joiden tavoitteena on tuoda Pohjoismaiden laajin kattaus ruokia ja ravintoloita jokaisen ulottuville, samalla nauttien itse työstä! Vahvan yrityskulttuurin luominen on meille tärkeää ja panostamme tiimihenkeä nostattaviin tapahtumiin ja yhteiseen tekemiseen varmistaaksemme henkilöstömme viihtymisen.

Delivery Hero Finland kasvaa kovaa vauhtia ja haussamme on nyt uusi Sales Representative vahvistamaan myyntitiimiämme toimintamme kasvaessa. Tehtävä keskittyy B2B-myyntiin molemmille brändeillemme, foodoralle ja pizza-onlinelle. Tehtävä sopii sinulle, jos olet hyvällä tavalla kilpailuhenkinen ja nautit uusista asiakaskontakteista, sekä myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Työpäiväsi sisältävät muun muassa potentiaalisten asiakkaiden kartoittamista, kontaktointia puhelimitse ja asiakastapaamisia. Toimialueemme kattaa koko Suomen, joten työ sisältää runsaasti matkustelua ja B-ajokortti on välttämätön.

Mitä tehtävä edellyttää?

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • Loistavia ihmissuhdetaitoja ja kykyä ajatella ratkaisukeskeisesti
 • Aktiivista, itsenäistä otetta työskentelyyn ja hands-on asennetta
 • Periksiantamatonta asennetta ja kykyä vakuuttaa
 • Organisointi- ja aikataulutuskykyä
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
 • Halua kasvaa huippumyyjäksi


Aikaisempi kokemuksesi myyntityöstä ja aktiivinen, myynnillinen otteesi luo erinomaisen pohjan työlle. Sinulla on uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä asioita rohkeasti ja olet 100%:sella asenteella mukana.Ravintola-alan tuntemuksesta on hyötyä asiakkaiden ymmärtämisessä. Tuleva tiimisi ja esimiehesi arvostavat sinussa tehokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua parantaa suoritustasi ja oppia uutta jatkuvasti. Työskentely nykyaikaisilla järjestelmillä on sinulle itsestäänselvyys.

Mitä tarjoamme?

 • Kokoaikaisen ja vakituisen tehtävän, jossa saat vastuuta alusta alkaen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu reilusta pohjapalkasta sekä tulokseesi perustuvasta rajaamattomasta bonuksesta
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
 • Nuorekkaan ja nopeatempoisen kulttuurin, jossa työntekijät viihtyvät ja jossa pääset myös itse vaikuttamaan miten asioita tehdään
 • Mahdollisuuden talon sisäiseen urakehitykseen kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä
 • Monipuoliset työsuhde-edut ja toimiston, johon on kiva tulla maanantaisin töihin!


Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään ja haluat päästä mukaan kehittymään kansainvälisessä  kasvuyrityksessä, niin lähetäthän meille CV:si sekä hakemuskirjeesi. Mainitse hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä ajankohta, jolloin voisit aloittaa tehtävässä. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävään liittyen, niin voit lähettää sähköpostia osoitteeseen miia.vento@deliveryhero.com tai soittaa Miialle numeroon +358453259090 torstaisin klo 13-14 välisenä aikana.