(Poistunut julkaisusta)

Sales representative, WIRECO-NB OY
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
WIRECO-NB OY on suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys, joka sijaitsee Varsinais-Suomessa, Paimiossa. Ydinosaamiseemme kuuluu teollisuuden kaapelit, liikkuva virransyöttö, johtimet, kaapelitarvikkeet sekä muut sähkötarvikkeet. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.wireco.fi.

Koska toimintamme erikoiskaapeleiden parissa on hyvässä kasvussa, haemme lisää myyntivoimaa toimistollemme.

Tehtävänäsi WIRECOn Sales representativena on olla yhteydessä asiakkaisiin ja tarjota heille WIRECOn tuotteita, joita ovat mm. teollisuuden erikoiskaapelit ja johtimet sekä niihin liittyvät tarvikkeet ja liittimet. Pääkohderyhmänä ovat kotimaiset teollisuusasiakkaat. Odotamme sinulla olevan innostunutta otetta myyntityöhön, uskoa ja luottamusta omaan myyntitaitoosi sekä paloa ja halua hyvään asiakaspalveluun, joka on keskeistä WIRECOn toiminnassa.

Työ tapahtuu aluksi enimmäkseen Paimion toimistolta käsin puhelimitse, sähköpostin sekä asiakashallintajärjestelmän välityksellä. Myöhemmin tehtäväsi kehittyy siten, että vastaat myös asiakastapaamisista, jolloin alueenasi on koko Suomi. Lisäksi tapaat asiakkaita ja yhteistyökumppaneita esimerkiksi messuilla. Työtehtäviisi kuuluu olennaisena osana yhteydenpito kansainvälisiin toimittajiin, jotka sijaitsevat pääosin Euroopassa.

Saat kattavan koulutuksen tuotteisiin, joten työtehtävä ei edellytä teknistä taustaa tai koulutusta. Aikaisempi kokemus myynnillistä tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeämpää on oma aktiivisuus, halu oppia ja oikea asenne työhön!

Työtehtävät edellyttävät erinomaista englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Oman auton käyttö on eduksi työssä.

Sales representativena tulet työskentelemään suhteellisen pienessä, aktiivisessa ja kasvavassa organisaatiossa. Toimit tärkeässä roolissa WIRECOn asiakasrajapinnassa, B2B-markkinoinnin ja -myynnin tehtävissä. Tarjoamme työhösi tiimin tuen ja jatkuvan koulutuksen. Tehtävään tarjoamme alan kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiin perustuvasta reilusta provisio-osuudesta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa mukaan WIRECOn kasvavaan joukkoon!


Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.