(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative, osa- tai kokoaikainen, Tietoset Oy
Tietoset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Haluaisitko työskennellä ajankohtaisten Medical & Protection -tuotteiden myynnin parissa? Onko sinulla kehityksen ja menestyksen nälkää? Löytyykö sinulta roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten sosiaalista varmuutta, tuloskeskeisyyttä ja optimistisuutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Sales Representative!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Tietoset Oy:lle, energistä Sales Representativea vakituiseen työsuhteeseen, kokoaikaisesti (37,5 h/vko), tai osa-aikaisesti (25–37,5 h/vko) elämäntilanteesi mukaan. Työllistyt suoraan Tietoset Oy:lle ja aloitus tehtävässä on joustavasti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoset tarjoaa uusimmassa Medical & Protection -tuoteryhmässään suojavarusteita sekä lääkinnällisiä laitteita. Asiakkaita ovat yritykset, yhteisöt ja kolmas sektori. Sales Representativen vastuulla on hoitaa tuoteryhmän asiakaskuntaa ja saada aikaan diilejä uusille asiakkaille. Tehtävään kuuluu ratkaisun löytäminen asiakkaalle etätapaamisessa, ja neuvotteleminen myyntiprosessin loppuun viemiseksi. Pääset lisäksi osallistumaan yrityksen tapahtumiin ja hallintotoimiin, kuten myyntiraportointiin. Asenne ja halu tehdä kauppaa ratkaisevat tässä työssä menestymisen. Tuloskeskeisyys, sosiaalinen varmuus ja optimistisuus ovat luonteenpiirteitä, jotka tukevat onnistumisia. Jos olet myyntiurasi alkuvaiheessa, tämä on mahdollisuus kehittyä huippumyyjäksi ja yritysmyynnin ammattilaiseksi. Pääset myös luomaan ja kehittämään myynnin prosesseja.

Tietoset on edelläkävijä kestävässä ja älykkäässä sopimusvalmistuksessa. Pääset mukaan menestyvään työyhteisöön, kovassa kasvussa olevaan yritykseen. Toiminnan keskiössä ovat asiakaslähtöiset ja huippulaatuiset ratkaisut, ekologisesti toimitettuna. https://tietoset.fi/fi/edellakavija-sopimusvalmistuksessa-etusivu/

Pääasialliset tehtävät
 • Auttaa asiakasta löytämään tarpeeseensa sopivan ratkaisun
 • Koko myyntiprosessin hoitaminen prospektoinnista kaupantekoon
 • Myyntineuvottelut jotka hoidetaan etäyhteyksien avulla
Odotamme sinulta
 • Kokemusta B2B-myynnistä tai myynnistä telecenter-ympäristössä sekä ymmärrystä myyntiprosesseista ja -järjestelmistä (esim. HubSpot)
 • Relevanttia tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esim. liiketaloudesta, tekniikasta, lääketieteestä)
 • Asiakaslähtöistä lähestymistapaa ja vuorovaikutustaitoja
 • Tuloshakuisuutta ja tavoitteellista työskentelyä prosessin mukaan
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden myydä kysytyn tuoteryhmän ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi
 • Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi käytäntöihin ja prosesseihin
 • Kehitystä ja menestystä tukevan yrityskulttuuriin
 • Hyvin kannustavan provisiomallin

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.12.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!