(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative, osa-aikainen, Techie Stories ltd, Helsinki
Techie Stories Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021
Oletko teknologiasta kiinnostunut henkilö, ja pidät myyntityöstä? Omaatko B2B-myyntikokemusta ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Techie Stories Ltd:lle, osa-aikaista myyntiedustajaa kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen, missä viikkotyötunteja on 15-37,5 ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Techie Stories Ltd:lle. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä tehtävässä työtehtäviäsi ovat mm. asiakkaiden kontaktointi, etätapaamisten pitäminen, tarjouksien toimittaminen asiakkaille sekä kaupanteon päättäminen. Pääset myös toteuttamaan markkinointiviestintää sekä ratkaisemaan erilaisia asiakkaiden ongelmia.

Tehtävä sopii henkilölle, joka on yrittäjähenkinen, ja on rohkea kontaktoimaan asiakkaita ja eri sidosryhmiä. Lisäksi omaat ymmärrystä B2B-myynnistä, sekä sinulla on kiinnostusta teknologiaa kohtaan. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakasyritys
Techie Stories Ltd. is a cloud Intelligence company building AI and data-driven and globally scalable services with security and compliance by design, by default in mind for high-tech businesses in da cloud!
They solve complex business problems and find best-fit solutions for their customers. They add value by introducing the top of the art and best business-fit solutions for their customers. They design and create business concepts and models to help their customers businesses to thrive. They deliver what they promise and Techie Stories’ goal is always to become a trusted advisor for each of their customers. They share their knowledge.
Lue lisää Tech Stories Ltd:stä: www.techiestories.com & www.youtube.com/c/TechieStories

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakkaiden kontaktointi
 • Etä-tapaamisten pitäminen
 • Tarjouksien toimittaminen asiakkaille
 • Kauppojen päättäminen
 • Markkinointiviestinnän toteuttaminen

Odotamme sinulta
 • Kokemusta ja ymmärrystä B2B-myynnistä
 • Yrittäjähenkistä asennetta työntekoon
 • Kiinnostusta teknologiaa kohtaan
 • Ymmärrystä SaaS-palveluista
 • Halua kehittää itseäsi ja osaamistasi
 • Rohkeutta asiakkaiden kontaktointiin
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden työskennellä alan huipputeknologioiden parissa
 • Etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtunteihisi
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kasvavan yrityksen tuen, missä työntekijästä pidetään hyvää huolta

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.3.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään maaliskuussa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!