(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative (new sales acquisition)
foodora

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Hei sinä urasi alussa oleva hunter, etsitkö seuraavaa askelta myyntiurallasi B2B:n parissa? Haluatko päästä mukaan rakentamaan tulevaisuuden toimialaa kiinnostavassa, kansainvälisessä sekä modernissa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, tämä paikka on sinua varten!

Etsimme nyt toimintamme kasvaessa energistä ja myynninnälkäistä Sales Representative -henkilöä rakentamaan kanssamme entistäkin kattavampaa palvelutarjontaa foodoralle! 

Tehtävässäsi vastaat oman alueesi uusasiakashankinnasta. Työpäiväsi koostuvat muun muassa uusien ravintoloiden sekä muiden palveluntarjoajien  prospektoinnista, kontaktoinnista ja asiakastapaamisista. Toimimme koko Suomessa, joten työ sisältää myös matkustusta.  

Mitä me toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulta löytyy asennetta sekä nälkää hakea foodoralle oikeat ja parhaat kumppanit! Et pelkää yrittää, perääntyä, epäonnistua ja olet valmis viemään kaikki keskustelut asiakkaan kanssa maaliin.  Kykenet suunnittelemaan ja ohjaamaan omaa tekemistäsi tehokkaasti ja lähtökohtaisesti koet, että tavoitteet on tarkoitettu rikottavaksi. Haluat kehittyä myynni ammattilaisena ja olet valmis tekemään töitä sen eteen - me autamme sinua pääsemään näihin tavoitteisiin!  Ennen kaikkea odotamme, että olet oma itsesi ja tuot sitä kautta oman arvokkaan lisäsi meidän upeaan myyntitiimiin.   

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Aiempaa kokemusta (esim. B2C tai B2B) ja näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä sekä ymmärrystä, mitä uusasiakashankinta vaatii
 • Intohimoa myyntityöhön ja erityisesti uusasiakashankintaan
 • Tuloshakuisuutta ja halua menestyä sekä kehittyä B2B myynnin ammattilaiseksi
 • Erinomaisia kommunikointi- ja viestintätaitoja
 • Itsenäisen, järjestelmällisen ja oma-aloitteisen työskentelytavan - sinulla on luontainen halu viedä asioita eteenpäin!
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen sekä englannin kielen taitoa 

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden itsenäiseen työhön, joka tarjoaa kehittymismahdollisuuksia. Tästä roolista on edetty esimerkiksi myyntitiimin vetovastuuseen
 • Tarjoamme modernit työkalut tuomaan näkyvyyttä ja helppoutta oikeiden asiakkaiden etsimiseen - älä huoli potentiaaliset asiakkaat eivät lopu kesken!
 • Ammattimaista myyntijohtamista, joka tukee tavoitteisiin pääsyä sekä sinun henkilökohtaista kasvua
 • Parhaat työkaverit, joiden ansiosta töihin on aina mukavaa tulla!
 • Vakituisen ja pitkäaikaisen roolin vahvasti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä
 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla 
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön 
 • Loistavat työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen pohjapalkalla sekä bonuksella. Keskiansio tehtävässä pyörii 3500€ - 5500€ välillä.
 • Loistavat puitteet työnteolle viihtyisässä toimistossamme Pasilassa 

“Mahtava työkulttuuri, joka tukee omaa oppimista ja itsensä kehittämistä." (Henkilöstökysely 05/2020). Meillä ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi!

Meillä pääset mukaan nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelykulttuuriin. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin merkeissä.

Meillä saat maukkaita etuja brändiltämme foodoralta sekä muita loistavia työntekijäetuja, kuten esimerkiksi säännölliset Team Eventit, aamiaiset sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun. Töitä saat tehdä vapaasti niin kotona kuin toimistolla, mikä itsestä tuntuu parhaalta. Meille on erityisen tärkeää pitää omistamme huolta, joten olemme lisäksi vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella sekä vapaa-ajan matka- ja matkatavaravakuutuksella. Tuemme myös jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä. Onko sinun tarinasi seuraava?

Kiinnostuitko? Tulevat kollegasi odottavat sinua jo innolla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.