(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative, kokoaikainen, Oy Aga Ab, Espoo
Oy Aga Ab (Pääkaupunkiseutu)

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä kehittymisorientoitunutta työskentelyotetta ja asennetta? Oletko rohkea ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä myyntityötä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme B2B-myyjä AGAlle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Oy AGA Ab:lle B2B-myyjää toukokuun 2020 loppuun saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen, ja työllistyt AGAlle Studentworkin kautta. 

B2B-myyjänä pääset työskentelemään AGAn ammattitaitoisessa myyntitiimissä mielenkiintoisten tuotteiden ja palveluiden parissa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä suorittamaan koko myyntityö alusta alkaen kaupantekoon asti. Pääset hyödyntämään loistavia vuorovaikutustaitojasi, sillä myyntityö tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse AGAn yritysasiakkaiden kanssa, minkä lisäksi pääset tapaamaan heitä myös kasvotusten tarvittaessa. Työ sisältää sekä uusasiakashankintaa sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämistä ja ylläpitämistä. Tyypilliset AGAn asiakkaat ovat pieniä- ja keskisuuria yrityksiä. AGAn viihtyisä toimisto, jossa pääset työskentelemään, sijaitsee Espoon Perkkaalla. Mikäli omaat myyntiorientoituneen ja kehittymishaluisen asenteen sekä koet innostusta AGAn tuotteita kohtaan, sinulla on erinomaiset edellytykset menestyä tehtävässä!
 

AGA valmistaa ja markkinoi teollisuuskaasuja ja erikoiskaasuja eri tarkoituksiin. Kehitämme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kokonaisratkaisuja, joihin sisältyvät kaasut, kaasulaitteistot, prosessiosaaminen sekä koulutus- ja huoltopalvelut. Edistyksellinen kaasuteknologiamme auttaa asiakkaitamme parantamaan kannattavuutta, turvallisuutta ja laatua sekä suojelemaan samalla ympäristöä. AGA valmistaa ja markkinoi lääketieteellisiä kaasuja, palveluita ja sairaanhoitoa Linde Healthcare -nimellä. Suomen AGA on Linde-yhtiö ja osa Pohjois-Euroopan alueellista liiketoimintayksikköä, johon kuuluvat kaikki Pohjoismaat ja Baltia. Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayhtiö, jolla on noin 80 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja joka palvelee asiakkaita yli 100 maassa ympäri maailmaa. Lue lisää: www.aga.fi ja www.linde.com.
 

Pääasialliset tehtävät

  • Myyntityö alusta alkaen kaupantekoon saakka
  • Uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen

Odotamme sinulta

  • Korkeaa motivaatiota myyntityössä menestymiseen ja itsensä kehittämiseen
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja asennetta
  • Esim. kaupallista tai teknistä koulutustaustaa
  • Suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

  • Äärimmäisen mielenkiintoisen ja monipuolisen myyntiroolin
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kattavasti
  • Ammattitaitoisen ja inspiroivan tiimin sekä mukavat työkaverit, jotka auttavat ja tukevat sinua tehtävissäsi
  • Työn kansainvälisessä yrityksessä, jossa on kattavat urapolkumahdollisuudet


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.11.2019, mutta suosittelen lähettämään hakemuksen mahdollisimman pian! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.