(Poistunut julkaisusta)

Sales Representative - Helsinki
Bambora Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Bambora on kansainvälinen maksuratkaisujen tuottaja ja Visa- ja Mastercard korttimaksujen tilittäjä. Bambora on osa Ingenico Groupia, ja meitä on maailmanlaajuisesti yhteensä n. 8000 työntekijää. Ingenico on maailman johtavimpia maksupäätevalmistajia. Eteenpäin meitä ajaa halu helpottaa yritysten arkityötä. Haluamme palvella kaikkia yrityksiä myyntikanavasta riippumatta – myymälässä, mobiilissa ja verkkokaupassa – onpa toiminta alkanut kolme kuukautta tai 30 vuotta sitten. Maksuala muuttuu kovaa vauhtia, ja Bamboralla on oma tärkeä roolinsa murroksessa. Haluamme sinun olevan osa maksujen maailmaa, jossa kehittyneet maksupalvelut ovat tehneet maksukokemuksesta täysin yksinkertaisen.
Etsimme nyt yhteistyössä asiakasyrityksellemme Bambora Oy:lle uusia Sales Teamin jäseniä, Sales Representative tehtävään. Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Bamboralle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen, jossa saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja edetä urallasi myynnin ammattilaiseksi!  

Sales Representative

toimii osana Bamboran Pohjoismaalaisen organisaation pienten- ja keskisuurten asiakkaiden myymälämaksuratkaisujen myyntiin keskittyvää Sales Teamiä. Tehtäväsi on keskittyä aktiiviseen uusasiakashankintaan, eli myydä ja markkinoida yrittäjille Bamboran maksupalveluratkaisuja, kuten esimerkiksi maksupäätteitä ja maksukorttien tilityspalveluita. Tuote, jolla lähestyt uusia, potentiaalisia asiakkaitasi on laadukas, ketterä ja yrittäjän arkea aidosti helpottava. Myyntiprosessi hoidetaan alusta loppuun asiakkaan kanssa puhelimessa neuvotellen ja se edellyttää Sinulta luontevan puhelintyöskentelyn ohella hyvää tilannetajua, kykyä kuunnella ja tunnistaa asiakkaan tarpeita, sekä tietenkin innokkuutta kaupan päättämiseen! 

Bamboralle työllistyminen 

ei edellytä aikaisempaa kokemusta myynnistä tai telemarkkinoinnista ja juuri siksi tämä onkin erittäin hyvä positio esimerkiksi vasta myyntiuraansa aloitteleville tulevaisuuden huippumyyjille. Toivomme että omaat jo sen verran työelämän kokemusta, että olet tunnistanut myynnin omaksi alaksesi ja omaat sen myötä reipastahtiseen myyntityöhön oikeanlaisen asenteen ja tahtotilan. Kaupallinen ajattelukyky, halu auttaa asiakkaita Bamboran maksuratkaisuilla, sekä positiivinen kilpailuhenkisyys ja tahto voittaa asiakkaan luottamus Bamboran tuotteisiin ovat tärkeimpiä asioita, joita uusilta myyjiltä toivomme. Tämän ohella myös hyvät asiakaspalvelutaidot, kyky tiimityöhön ja yhteiseen tekemiseen ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Konsernin työkieli on englanti, jonka osaaminen on myös tärkeää. Ruotsin kielen taito katsotaan Sinulle eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle

vakituisen ja kokoaikaisen työn erittäin hyvillä työajoilla (ma-pe klo 8.15-16.15), sekä erinomaisella sijainnilla Helsingin Vallilassa, lähellä Pasilan juna-asemaa. Reilun kiinteän pohjapalkan päälle tarjoamme kannustavan provisiopalkkausmallin, jossa omilla onnistumisillasi on iso painoarvo! Muita etuja Bamboralla ovat mm. liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu, sekä ilmainen toimiston kuntosalin käyttömahdollisuus. Työsuhteen ensimmäiset kolme kuukautta kuulut Bamboran akatemiaan, joka varmistaa kattavan perehtymisesi uuteen työhön. Bamboran työyhteisö on nuorekas, positiivisen innostunut, sekä kilpailuhenkinen, hyvällä draivilla varustettu joukkue, joka iloitsee onnistumisista yhdessä. Jos et vielä täysin vakuuttunut, niin lisätään mukaan, että toimistolta löytyy myös täysimittainen pingis-pöytä, jonka äärellä pääset haastamaan kollegasi leikkimielisen pelin hengessä – pari erää tauolla, eikö kuulostaisikin kivalta? Olisitko Sinä Bamboran uusi Sales Representative? Haethan tehtävää pian, sillä työt Bamboralla alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä Bamboran kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 25.9.2019. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 6090 502  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi