(Poistunut julkaisusta)

Sales / Project Engineer
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haluatko yhdistää työssäsi suunnittelun ja asiakasrajapinnan? Asiakkaallamme on tarjolla Sales / Project Engineerin rooli, jossa pääset osallistumaan suunnitteluprojektien koko elinkaareen kuitenkin niin, että tehtävänkuvaa voidaan vielä tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sales / Project Engineerinä toimit huoltolaitteiden suunnitteluprojekteissa asiakasrajapinnassa vastaten esimerkiksi tarjoussuunnittelusta, projektien aikaisesta viestinnästä sekä tuotteiden suunnittelusta ja mallintamisesta. Projektikohtaisesti vastuuta voi olla enemmänkin eli tehtävä antaa oivan mahdollisuuden kehittyä vahvaksi projektiosaajaksi.

Tehtävään soveltuaksesi sinulla tulisi olla tekninen koulutus (insinööri/DI) sekä aito kiinnostus tekniikkaan, suunnitteluun ja projektimaiseen työskentelyyn. Tehtäväkenttä on kansainvälinen, sillä yrityksen tuotteita toimitetaan paljon eri puolille maailmaa. Tästä johtuen toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan sujuvaa englantia. Tehtävässä tarvitset kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja CAD-työkaluista (tehtävässä käytössä AutoCAD ja Inventor). Lisäksi olet työtavaltasi systemaattinen, asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen.

Miksi hakisit tehtävää?

• Tehtäväkenttä on hyvin kansainvälinen ja yritys on jatkuvasti kehittyvä

• Saat mahdollisuuden osallistua haastaviin ja merkittäviin projekteihin sekä yrityksen toiminnan kehittämiseen

• Pienehkön yrityksen välittömän ja kannustavan ilmapiirin

• Yrityksessä on hyvät työsuhde-edut ja joustava työaika

• Mahdollisuuden matkustaa elämäntilanteesi puitteissa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluaisit kuulla lisää tehtävästä, voit jättää hakemuksesi oheisesta linkistä tai voit soittaa minulle, Kristiina Vormalalle (040 837 4019). Olen parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.