(Poistunut julkaisusta)

Sales Professional
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Oletko kunnianhimoinen ja myyntiorientoitunut? Oletko halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä meillä on nyt haussa Helsingin toimistollemme

Sales Professional

Tehtävä tarjoaa tuloshakuiselle ja innokkaalle henkilölle hyvien ansainta- ja etenemismahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden haastaa itseään dynaamisessa työyhteisössä. Sales Professionalin tehtäviin kuuluu myyntiprosessin alkupään tukeminen ja liidien hankkiminen. Tukenasi toimii koko myynti- ja markkinointiorganisaatiomme sekä asiantuntijamme ympäri Suomea.

Toivomme sinulta kokemusta myyntityöstä puhelimitse sekä taitoja sosiaalisen median hyödyntämisessä myynnin tukena. Menestyt tehtävässä, jos olet nopea oppimaan, energinen ja määrätietoinen. Lisäksi sinulta löytyy halua ja kykyä saavuttaa tavoitteita, sekä uskallusta haastaa liiketoimintajohtoa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Meillä tulet varmasti viihtymään -  myynti- ja markkinointiorganisaatiomme kasvaa jatkuvasti ja henkilöstömme hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut, muun muassa laajennetun työterveyshuollon, tulospalkkiojärjestelmän, etätyömahdollisuuden, liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä laadukkaat työvälineet ja puhelinedun. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Elielinaukiolla erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

Myynti- ja markkinointiorganisaatiomme koostuu 12 huippuosaajasta ja työskentelemme kahdessa eri tiimissä. Haluamme työllämme auttaa yrityksiä menestymään ja tuomaan kilpailuetua tarjoamalla heille automatisoidut ja toimivat taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon ratkaisut konsultoivalla ja vahvalla asiantuntemuksella. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja saamme yhdessä aikaan. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Director Daniela Koli, puh. 050 344 5700, daniela.koli@azets.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.1.2020.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Azetsilla? Katso lisätietoa urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter