(Poistunut julkaisusta)

Sales & Partnerships manager / Saldo Finance Oyj, Helsinki/Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020


Saldo Finance Oyj on suomalainen rahoituspalveluyhtiö ja täysin automaattisten luottoratkaisujen johtava tarjoaja Suomessa. Saldo tarjoaa joustavia luottoja ja autorahoitusta sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yhtiön edistyksellinen scoring-järjestelmä varmistaa vastuullisen luotonannon, ja oma luotonantojärjestelmä tukee liiketoiminnan kasvattamista myös kansainvälisesti. Saldo on vakavarainen ja luotettava kumppani, jonka liikevaihto on kasvanut 104 % viimeisen kolmen vuoden aikana. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 45 miljoonaa euroa ja liikevoitto 44 % liikevaihdosta. Lisätietoja yhtiöstä Saldon sivuilta.

Saldo Finance Oyj on laajentanut palveluitaan yritysluottoihin ja erilaisiin kumppanuusratkaisuihin vuoden 2019 aikana. Kasvun vauhdittamiseksi ja kumppanuusverkoston laajentamiseksi rekrytoimme myyntiin ja kumppanuusratkaisuihin keskittyvän Sales & Partnerships managerin. Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki tai vaihtoehtoisesti Turku.

Sales & Partnerships manager

Tässä tehtävässä olet yrityksessämme varsin näkyvässä roolissa ja pystyt omalla päivittäisellä suorituksellasi näyttämään osaamisesi ja innovatiivisuutesi. Erilaisten rahoitusratkaisujemme myynti ja uusien kumppanuusratkaisujen rakentaminen ovat päivittäistä tekemistäsi ja osaamisaluettasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavaa:

  • kokemusta kumppanuuksien hankinnasta ja kasvattamisesta
  • kokemusta myynnistä ja myyntitehtävissä onnistumisen näyttöjä, mieluiten rahoitusratkaisujen, -palveluiden tai -ohjelmistojen myynnistä
  • vahvoja neuvottelutaitoja sekä periksiantamatonta asennetta
  • yritysten tilinpäätösten ja tunnuslukujen tulkintataitoja sekä taloushallinnon osaamista
  • innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeistä ajattelua
  • motivaatiota osallistua liiketoiminnan uusien tuotteiden sekä myyntikanavien rakentamiseen ja kasvattamiseen
  • kauppiasrahoituksen ja jälleenmyyntirahoituksen osaaminen/kokemus katsotaan eduksi
  • vahvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • matkustushalukkuutta ja itseohjautuvuutta

Tarjoamme tuloksiin sidotun varsin kilpailukykyisen palkkauksen, erinomaiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden liittyä menestyksekkääseen ja kansainvälistyvään Fintech-yhtiöön. Tule rakentamaan kasvua kanssamme.

Tiedustelut tehtävästä:
MPS-konsultti Tomi Välimäki, puh. 020 746 9450, tavoitettavissa to 23.1. klo 8–10:30 ja ma 27.1. klo 13–17.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 3.2.