(Poistunut julkaisusta)

Sales Operations Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Visma Solutions on yli 200 työntekijän SaaS-ohjelmistotalo. Olemme kasvattaneet liikevaihtoamme noin 20 % vuosittain ja tehostaneet asiakkaidemme liiketoimintaa. Haluatko viedä Visma Solutions Oy:n myyntiä entistä korkeammalle tasolle ja olla osa menestystarinaa?

Etsimme myyntiorganisaatioomme järjestelmällistä ja analyyttista Sales Operations Specialistia. Tehtävässä olet keskeisessä roolissa kehittämässä myynnin järjestelmiä ja prosesseja ja vaikutat positiivisella kehitys- ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi myyntimenestykseen. Tehtäviisi kuuluu myynnin järjestelmien hallinnointi ja kehittäminen, CRM-päivitysten tekeminen ja prospektointimenetelmien kehittäminen. Työskentelet kaikkien myyntitiimien kanssa sekä tuet myyntitiimejä saavuttamaan tavoitteensa.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokenut alan ammattilainen. Onnistut tehtävässä jos omaksut nopeasti tekniset työkalut ja sinulla on silmää yksityiskohdille ilman, että kokonaisuus jää huomioimatta. Eduksi katsomme kokemuksen esim. myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä. Myös aikaisemmat analyyttiset tehtävät katsotaan eduksi. Rooli pitää sisällään sekä hallinnollisia, että kehitystehtäviä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu yhdeksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla yhdeksän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja tavoitteet suuria. Jokainen on tervetullut porukkaamme juuri sellaisena kuin on.

Tunnetko olevasi etsimämme tekijä? Vakuuta meidät lähettämällä CV, hakemus ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, sillä hakuaika päättyy 4.12.2020. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä, mutta tuemme myös etätyöskentelyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Operations Manager, Ben Weber, , puh. 040-769 0100.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.