(Poistunut julkaisusta)

Sales Operations Specialist
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

M-Filesin kasvutarina jatkuu vahvana ja etsimme tiimiimme Tampereelle tai Espooseen SALES OPERATIONS SPECIALISTIA liiketoiminnan dataohjaukseen, takaamaan datan korkeaa laatua ja varmistamaan sisäisiä prosesseja. Tehtävässä painottuu osallistuminen metriikoiden tuottamiseen ja toimintojen jatkuvaan kehittämiseen. Avustat liiketoimintatiedon hallinnassa ja osallistut aktiivisesti operatiivisen toiminnan tukemiseen. Taitavana koordinoijana pidät langat vahvasti sekä oma-aloitteisesti käsissäsi. 

Työssäsi:

  • autat myyjiä tilausten kirjauksessa
  • seuraat ja tarkistat aktiivisesti myyntikirjauksia ja suljet valmiit tilaukset
  • tunnet laskutusprosessin ja varmistat myyntikirjausten oikeellisuuden laskutusnäkökulmasta
  • osallistut kuukausittaiseen komissioiden laskentaan ja maksatukseen
  • avustat uuden ERP-työkalun käyttöönotossa ja kehityksessä
  • osallistut myyntitilausten kirjausprosessin kehittämiseen ja kouluttamiseen

Tehtävään kuuluu myös muita erikseen määriteltäviä projekteja ja tehtäväkokonaisuus muodostuu oman osaamisesi, kehittymiskykysi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on numeerista kyvykkyyttä, erinomaiset Excel-taidot sekä perustason SQL-osaaminen. Olet palveluhenkinen, sinulla on tarkka ja systemaattinen työskentelyote sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sisäistät nopeasti uusia asioita, tartut asioihin aktiivisesti ja saatat ne myös loppuun. Sinulla on myös valmius hoitaa samanaikaisesti useita erityyppisiä tehtäviä ja innostusta parantaa ja tehostaa toimintaa ja työtapoja. Paineensietokyky ja sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat tarpeen tässä tehtävässä. 

Meillä pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä nopeatempoisessa, kasvuorientoituneessa ja tunnetussa yrityksessä. Vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien myötä sinulla on hieno mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kasvaa M-Filesin kasvun mukana. 

Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän työhön. Jos sinulle on kertynyt kokemusta, josta koet olevan hyötyä tässä tehtävässä, kuulisimme siitä mielellämme jo hakemuksessasi. Hakuaika tehtävään päättyy 17.3.2019 osoitteessa https://www.m-files.com/fi/careers. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.