(Poistunut julkaisusta)

Sales Operations Manager
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Visma Solutions Oy on reilu 200 hengen kasvuyritys ja olemme osa pohjoismaista Visma-konsernia.

Etsimme nyt Sales Operations Manageria vastaamaan kokonaisvaltaisesti Visma Solutionsin myynnin järjestelmien, analytiikan ja hallinnon kehittämisestä. Sinulla ei ole henkilökohtaista myyntivastuuta, mutta työskentelet tiiviissä yhteistyössä myyntitiimien kanssa myynnin tehokkuuden maksimoimiseksi. Raportoit myyntijohtajalle.

Tehtäviisi kuuluu:

- Myynnin järjestelmien kehitys: Laadit CRM järjestelmän roadmapin ja vastaat sen toteuttamisesta. Vastaat tarjous- ja provisiolaskureista, chatti-roboteista, demoympäristöistä ja muista myynnin järjestelmistä. Osaat käyttää järjestelmiä itse ja kilpailutat tarvittaessa järjestelmähankintoja ja ohjelmistokehitystä ulkopuolisilta palveluntarjoajilta.
- Myynnin raportointi: Laadit myynnin KPI-mittariston ja ylläpidät sitä. Vastaat kokonaisvaltaisesti myynnin raportoinnista ja sen kehittämisestä.
- Myynnin analytiikka: Tehtäväsi on analysoida markkinoita ja myyntityötä. Kykenet datan perusteella vastaamaan mihin asiakkaisiin kohdennettu myyntityö tuo parhaat tulokset.
- Myynnin hallinto: Vastaat myynnin hallinnollisista asioista, kuten sopimusten laadinnasta ja ylläpidosta sekä provisiolaskennan toteuttamisesta.

Odotamme sinulta:

- Analyyttisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja järjestelmällisyyttä
- Kiinnostusta myyntiin
- Soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

- Kokemuksen myynnistä tai esimiestehtävistä
- Ohjelmointiosaamisen

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on analyyttisyys, kyky löytää ratkaisuja, palvelualttius sekä aito kiinnostus myyntiin ja sen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme?

Meillä saat mahdollisuuden tehdä uraa yhdessä Euroopan johtavista teknologiayrityksistä ja meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Työllesi saat organisaation täyden tuen. Myyjämme ovat oman alansa huippuammattilaisia ja tuotteemme oman alansa markkinajohtajia. Jos kiinnostuit, hae tehtävää osoitteessa: https://rekry.saima.fi/vismahome/aew.html?did=6600&lang=fi&job_id=665&jc=5.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 3.2.2020.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Sales Director Juhani Mönkkönen, +358 50 563 6957, juhani.monkkonen@visma.com.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.