(Poistunut julkaisusta)

Sales & Network Manager
Bergé Auto Nordics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Bergé Auto Nordics Oy vastaa Kia ja Mitsubishi -automerkkien maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa.

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme kahta

SALES AND NETWORK MANAGERia

vastaamaan jälleenmyyntiverkoston kaupallisen toiminnan johtamisesta. 

Toimit tärkeänä linkkinä päämiehen, maahantuonnin ja jälleenmyyntiverkoston välillä varmistaen edustamiemme merkkien myynti- ja huoltoverkoston laadukkaan toiminnan. Tehtäviisi kuuluu vastuullasi olevan automerkin liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen jälleenmyyntiverkostossamme, varmistaen myynnin kasvun ja kannattavuuden tavoitteidemme mukaisesti. Rakennat hyviä asiakassuhteita ja kehität jälleenmyyntiverkoston asiakaskokemusta. Olet aktiivinen tuki jälleenmyyjiemme markkinointi-, myynti- ja jälkimarkkinointitoimenpiteissä, varmistaen brändin tunnettuuden kasvun. Toimit esimiehenä Sales & Network -tiimillemme.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista päällikkö- ja esimiestehtävistä myynti- tai jälkimarkkinointitehtävissä. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempi kokemus autoalalta katsotaan tehtävässä eduksi. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja omaat näyttöjä erinomaisten asiakassuhteiden rakentamisesta. Johdat tiimiäsi hyvillä ihmissuhdetaidoilla ja mahdollistat tiimisi onnistumisen valmentavalla esimiestyöllä. Asiantuntemuksesi taloudellisten tunnuslukujen johtamisesta on erinomaista. Motivoidut kovista haasteita ja omalla esimerkilläsi saat myös tiimisi puskemaan täysillä eteenpäin. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessämme. Pääset rakentamaan uutta toimintakulttuuria yhdessä yli 50 autoalan ammattilaisen kanssa. Konserniimme voit tutustua tarkemmin täältä. 

Lisätietoja tehtävästä saat Brand Director Markku Riekkolalta p. 040 769 2130 maanantaina 5.11. klo 13-14 ja keskiviikkona 14.11. klo 10-11 tai Brand Director Anssi Liukkoselta p. 044 567 5849 maanantaina 5.11. klo 16-18 ja torstaina 8.11. klo 16-18.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveen kera 18.11.2018 mennessä Hakemus / Sales & Network Manager