Sales Manager
Visma Public OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Etsimme energistä ja tuloshakuista ratkaisumyynnin osaajaa Sales Manager -rooliin vahvistamaan Visma Publicin myyntitiimiä. Kyseessä on mielenkiintoinen asiantuntijarooli, jossa pääset kehittämään ja tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa palkka-, henkilöstö- ja taloushallinnon ratkaisujen avulla. Tulet vastaamaan roolissasi uusasiakashankinnasta, mutta myös Visma Publicin olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä ja vahvistamisesta. 

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta ja onnistumisia SaaS-liiketoiminnasta ja ohjelmistojen myynnistä, sekä ymmärrystä ja osaamista myyntityöskentelystä eri sektoreilla. Etsimme tehtävään tiimipelaajaa, jolla on osaamista ja kiinnostusta myynnin toiminnan ja prosessien kehittämiseen, sekä innostusta uusien käytänteiden käytäntöön viemiseen. Ratkaisevaa roolissa menestymisessä on kuitenkin kiinnostus ja palo myyntityötä ja alaa kohtaan, sekä ennen kaikkea aito halu auttaa asiakkaita kehittämään liiketoimintaprosessejaan.

Etsimällämme henkilöllä on
● Tavoitteellinen, eteenpäin katsova ja positiivinen asenne
● Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielen taidosta on etua
● Vankkaa kokemusta myyntityöstä ohjelmistoalalla
● Kaupallinen tai muuten soveltuva koulutus
● Yhteistyökykyä sekä kokemusta ja kiinnostusta kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
● Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme istuu oma-aloitteinen, itseohjautuva ja tuloshakuinen henkilö, jolla on aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä, organisointitaitoja sekä aikaansaavaa otetta. LIsäksi arvostamme ymmärrystä julkishallinnon hankintaprosesseista.

Tarjolla on mielenkiintoinen mahdollisuus toimialan johtavassa ja kasvavassa yhtiössä, joka on osa vakaata kansainvälistä ohjelmistoalan konsernia. Voit tehdä töitä mistä tahansa, mutta tehtävä saattaa aika ajoin edellyttää liikkumista asiakkaille tai Helsingin toimistollemme. Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Jani Muhonen (jani.muhonen@visma.com). Hakuaika päättyy 20.6.2021.

Miksi valita meidät?

Mutkaton kulttuuri
Hierarkiamme on matala, mutta tavoitteemme ovat korkealla, työpäivä saa olla kuitenkin aina tekijänsä näköinen. Saat työvälineet, joilla etätyökin sujuu sujuvasti, eikä työ ole tiukasti aikaan ja paikkaan sidottua. Vaikka olemme etäällä eri puolella Suomea, olemme silti lähellä toisiamme yhteisten tekemisten kautta.

Hyvinvoiva henkilöstö
Meidät on palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla, joka kertoo työntekijöiden tyytyväisyydestä työpaikkaansa. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, käytössäsi on mm. kumppanimme hyvinvointivalmennukset. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin ja mukavaa yhteistä tekemistä myös vapaa-ajalle järjestävät eri paikkakuntiemme vapaa-ajan toimikunnat.

Merkitykselliset tuotteet - merkityksellinen työ
Ratkaisumme helpottavat ja sujuvoittavat HR-, palkka- ja taloushallinnon asiantuntijoiden arkea, sekä tukevat HR- ja talouspäättäjiä liiketoiminnan kehittämisessä ja päätöksenteossa.  Tavoitteenamme on teknologian avulla vapauttaa asiantuntijoiden aikaa liiketoimintaan lisäarvoa tuovaan työhön.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekryt.public@visma.com
Sijainti: Keskuskatu 3
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461555
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki