Sales Manager

CGI Suomi Oy
Tietoa tehtävästä

Miltä kuulostaa mahdollisuus kehittyä erinomaiseksi IT-ratkaisumyyjäksi kansainvälisesti merkittävässä yrityksessä? Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme! Haemme nyt tavoitehakuista Sales Manageria työskentelemään CGI:n laajan ohjelmistotuoteportfolion myynnin parissa.Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus kehittyä erinomaiseksi IT-ratkaisumyyjäksi kansainvälisesti merkittävässä yrityksessä. Etsimämme Sales Manager tulee työskentelemään asiakasrajapinnassa ja tehtävän kulmakiviä ovat uusien asiakkuuksien hankinta, sisältäen koko myyntiprosessin alkaen prospektoinnista aina kaupan viimeistelyyn asti.Asiakkaamme ovat pääosin keskisuuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja asiakasprojektien työstäminen vaatii sinulta päämäärätietoisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Tehtävässä pääset toimimaan monen mielenkiintoisen toimialan parissa ja tukea saat CGI:n asiakasvastaavilta ja taustalla toimivalta asiantuntijatiimiltä. Tuloksistasi raportoit suoraan DC/Director Consultingille.


Työskentelypaikkasi voi olla Helsingissä, Turussa tai Tampereella, mutta myyntiroolissa odotamme sinulta lisäksi matkustusvalmiutta.Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.Näin menestyt kanssamme


Onnistuaksesi uudessa roolissasi toivomme sinulta parin vuoden aiempaa kokemusta B2B-tuotemyynnistä. Persoonaltasi olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut, etkä pelkää asettua epämukavuusalueellesi. Työskentelet mielelläsi projektimaisesti ja työtapaasi kuvaavat termit kuten proaktiivisuus ja päämäärätietoisuus. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.


Kiinnostuitko?


Hienoa, emme malta odottaa kuulevamme sinusta lisää! Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!


Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esihenkilösi: Heli Korvenranta, 0408445643, heli.korvenranta@cgi.com


Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta (viimeistään 25.4.2021) osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".


Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta