(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Visma Financial Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haemme Turkuun Visma Financial Solutionsille tulevaa huippumyyjää Sales Managerin rooliin.

Tehtävässä pääset toimimaan asiakasrajapinnassa osana kaupallista tiimiä, jonka vastuulla ovat myynti, asiakkuudet, kumppanuudet ja markkinointi. Päätavoitteenasi on hankkia uusia asiakkuuksia ja varmistaa erinomainen asiakaskokemus tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Pääset myös osallistumaan kasvavan yrityksen kehityshankkeisiin ja näin kehittämään osaamistasi jatkuvasti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä ihmissuhdetaitoja . Tunnistat erilaisia näkökulmia ja osaat yhdistää ne asiakkaiden erilaisiin tilanteisiin. Osaat lisäksi muuttaa tavoitteet toimenpiteiksi ja innostut tavoitteellisesta työskentelystä. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallisen alan korkeakoulututkinto, tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on kyky saada asioita tapahtumaan!

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 • kokemusta myyntityöstä

 • kykyä työskennellä nopeatempoisissa ja muuttuvissa työtilanteissa

 • hyvää organisointikykyä sekä systemaattista ja pitkäjänteistä työskentelytapaa

 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja kehittävää asennetta

Eduksi katsomme:

 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti

 • halua ja valmiuksia kehittyä

 • kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta

 • haastajamyynnin osaamista

Mitä tarjoamme?

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan Pohjoismaiden johtavassa yritysohjelmistoja ja IT-konsultointia tarjoavassa konsernissa

 • Mielenkiintoisen position osana ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä

 • Joustavat etätyömahdollisuudet sekä viihtyisät ja modernit toimitilat Turun KOP-kolmiossa

 • Kattavat edut, kuten laaja työterveyshuolto, lounas- ja virike-edut, sekä erilaiset liikuntamahdollisuudet yhdessä tulevien työkavereidesi kanssa

Heräsikö kysymyksiä tehtävän vaatimuksiin tai sisältöön liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa: Myyntijohtaja Vesa Laurila perjantaina 19.2.2021 klo 11-14 tai tiistaina 23.2. klo 9-12, puh +358 50 3004 416.

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal -lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 130 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1400 asiantuntijaa.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.