(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Imoon Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Työsopimuksen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen
Sijainti: Pirkanmaan alue
Haku-DL: maanantai 25.1.2021

Etsimme motivoitunutta Sales Manageria toimimaan Pirkanmaan alueella. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Pääset osaksi koko myyntiprosessia aina prospektoinnista kaupan clousaukseen. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja sovit omat tapaamisesi. Tapaat potentiaalisia asiakkaita kasvokkain ja kehität omia jo olemassa olevia asiakassuhteitasi ideoimalla sekä kehittämällä erilaisia valaistusratkaisuja. Asiakkaitasi ovat etenkin vähittäiskaupat, myymälät, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä muut liiketoimitilat. Voit tutustua lisää tyytyväisiin asiakkaisiimme täältä: https://www.imoon.fi/referenssit/ Huomioithan, että työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia. 

Työssäsi pääset itse vastaamaan oman työn aikataulutuksesta ja toivommekin, että osaat työskennellä itseohjautuvasti. Myyntityön lisäksi toivomme, että sinulta löytyy valmiutta auttaa asiakkaiden valaisimien asentamisessa. Myyntitiimi koostuu lisäksesi kahdesta muusta myyntiedustajasta, joilla on omat myyntialueet. Pääset kuitenkin olemaan heidän kanssa tiiviissä yhteistyössä digitaalisten kanavien kautta. Kokemustasi tärkeämpää meille on aito motivaatio myyntityötä kohtaan. 

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus tehtävässä on sopivan henkilön löydyttyä esimerkiksi helmikuun aikana. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.
 

Hakijalta odotetaan: 

 • Kokemusta myynnin parista (b2c tai b2b) sekä motivaatiota myyntityötä kohtaan

 • Sujuvaa suomen kielen osaamista ja vähintään kirjallista englannin kielen ymmärrystä

 • Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelytyyliä sekä avointa ja rohkeaa asennetta

 • MS Office -taitoja ja ajokorttia
   

Tarjoamme sinulle: 

 • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi - lopputulos ratkaisee eikä meillä mikromanageerata

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten projektien ja valaistusratkaisujen parissa 

 • Tilaisuuden vaikuttaa kuluttaja-asiakkaiden ostokokemuksiin luomalla ostoelämyksiä laadukkailla valaistustuotteilla
   

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf- muodossa viimeistään 25.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/72037/create/. Kerrothan hakemuksessasi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (0405579389, laura.seppa@atalent.fi).