(Poistunut julkaisusta)

SALES MANAGER
Solaforce Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Haluatko olla mukana uuden teknologian ja edistyksellisimmän HR-toimittajan kasvussa?  Liiketoimintamme kasvaessa etsimme Suomen organisaation myyntitehtävään Sales Manageria. 

Vastaat myyntityön tuloksellisuudesta ja sen konseptoinnista strategiamme mukaisesti. Tulet vastaamaan Suomessa SME-kokoluokan asiakassegmentin myyntityöstä. Sinulla on markkinan paras HR-järjestelmä myytävänä sekä globaali kasvustrategia tukenasi. Toimistomme on Leppävaarassa Espoossa. Esimiehesi on Head of Sales. 

Odotamme sinulta myyntikokemusta ja näyttöjä tuloksellisuudesta. Olet parhaimmillasi asiakasrajapinnassa seminaareissa, videolla, kasvotusten ja puhelimella. Viihdyt esiintymistilanteissa ja sinulla on vakuuttavuutta esittää asiasi innostaen. Nautit myynnistä ja asiakastyöstä uusien asiakkaiden kanssa. Seuraat toimialan kehitystä ja olet kiinnostunut tulevaisuuden teknologiaratkaisuista. 

Tarjoamme mahdollisuuden olla suunnannäyttäjänä toimialaa johtavassa yrityksessä. Asiakkaillemme olemme innovatiivinen yhteistyökumppani, kehitystyö on kantava voimamme. Saat taustatukea onnistumiseesi konsultoinnista, kehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Mika Mäkelä, puh. 040 727 8080, mika.makela@solaforce.com.