(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Haemme nyt Visma Softwarelle energistä ja intohimoa täynnä olevaa tiimipeluria tukemaan kasvuamme Sales Manager -tehtävässä. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiämme ovat mm. Visma Nova, Visma Fivaldi, Visma L7 ja Visma.net. Visma Software kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo yli 220 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua, nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiämme innovatiivisessa ja kannattavassa kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pk-sektorin yritysasiakkaille myytäviin Nova ja Visma.net toiminnanohjauksen-ohjelmistoihin. Työ tehdään pääosin etädemoja, puhelinta ja sähköpostia käyttäen, mutta myös asiakastapaamisia sisältyy työhön.

Toivomme kokemusta ratkaisumyynnistä ja pk-sektorin tuntemusta, sekä muutaman vuoden kokemusta B-to-B myynnistä. Sovitamme tarvittaessa toimenkuvaa valitun henkilön kokemuksen mukaan. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä!

Tehtävässä menestymistä auttaa:

  • Tavoitteellisuus ja reipas asenne

  • Sujuva kielitaito: suomi ja englanti

  • Myyntikokemus

  • Ymmärrys toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuista

  • Kaupallinen tai muuten soveltuva koulutus

  • Käytännön kokemus esimerkiksi tukkukaupan tai valmistavan teollisuuden alalta

  • Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan

  • Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä


Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman palkintosijoille asti Great Place to Work -tutkimuksessa. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana Tampere.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Tero Oksala ( Business Line Manager, SMB) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Teron sähköpostitse tai puhelimitse 044 574 9886.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 5.11.2020.

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Yritys työllistää Suomessa noin 230 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Vaasassa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi