(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Toimintamme laajentuessa haemme vahvistusta kiinteistöenergiatiimiimme Vantaan pääkonttorille tehtävään  

Sales Manager

Advenin kiinteistöenergiayksikkö toimittaa pohjoismaisille kiinteistöasiakkaille edistyksellisiä hiilineutraaleja energiaratkaisuja. Energiatuotantomme perustuu hajautettuihin energiaratkaisuihin; lämpöpumpputeknologiaan ja geoenergian hyödyntämiseen. Haluamme asiakkaidemme kanssa olla aktiivisesti mukana ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistö- ja asiakaskohtaisten energiasopimusten (Energy as a Service TM) myynnistä. Olet energinen myynnin osaaja ja sinulla on kokemusta uudisrakennushankkeista sekä kiinteistöliiketoiminnasta. Asiakkaamme ovat alansa johtavia kiinteistönomistajia, kiinteistöjen kehitysyhtiöitä ja rakennusliikkeitä. Toimit työssäsi läheisessä yhteistyössä Advenin konseptisuunnittelu- ja projektitiimin kanssa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja energiatekniikan perusasioiden tuntemusta
  • vahvaa myyntiosaamista ja teknisen myynnin taitoja
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • kykyä ja halua oppia uusia asioita sekä jakaa osaamista kollegoidesi kanssa 
  • sujuvaa englannin kielen taitoa sekä IT-osaamista

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen roolin nopeasti kehittyvän ja kasvavan liiketoiminnan parissa. Tarjoamme haasteita kansainvälisessä yrityksessä, jossa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi tiimityön ja asiakaskontaktien kautta. Saat myös vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0f0e5abe&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä Timo Koljoseen, p. 050 466 6999.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. www.adven.fi

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

[avainsanat: Adven, energia, kiinteistöenergia, sales manager, Vantaa]