(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Oletko asiakasta oivalluttava Sales Manager? Tule meille töihin!

Onko supervoimasi asiakkaan oivalluttaminen? Osaatko sparrata johtoa muutostilanteessa ja oivalluttaa heille parhaita toimintatapoja muutoksen läpivientiin? Kiinnostaako sinua työelämän muutos sekä sen vaikutus yritysten liiketoimintaan ja osaamistarpeeseen? Haluatko myydä palveluita, jotka vaikuttavat yksilöiden työuriin ja yritysten kilpailukykyyn? Jos vastasit kyllä yllä oleviin kysymyksiin, jatka lukemista, sillä tässä saattaa olla tilaisuutesi auttaa asiakasta suurella sydämellä.

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Sarasen muutos- ja uudistumispalveluiden parissa työskentelee yhteensä 50 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Meitä motivoivat innovatiivisuus, auttamisen halu ja aikaansaamamme tulos. Kilpailuhenkisiksikin tunnustaudumme – meille se tarkoittaa kollegoiden tsemppausta ja yhdessä tuloksiin ponnistelua. Meistä töissä pitää myös olla hauskaa. Työkavereiden ilahduttaminen ja hyväntuuliset jäynät ovat osa arkeamme.

Etsimme nyt tiimiimme kahta uutta myynnin ammattilaista: 1) nykyasiakkuuksien kasvattajaa ja 2) liidigeneroinnin osaajaa!

Sales Managerina kontaktoit ja tapaat asiakkaitamme sekä kartoitat heidän tarpeitaan muutostilanteiden keskellä. Teet vahvasti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Vastuullasi on oivalluttaminen ja sparraaminen muutostilanteissa, ja autat asiakkaitamme löytämään parhaita ratkaisuja inhimillisellä otteella.

Näissä töissä menestyt, kun:

 • Sinulla on halua kehittyä myynnin ammattilaisena yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa
 • Olet perehtynyt asiakaslähtöiseen B2B-myyntiin palvelualalla ja sinulla on kerätyt näytöt onnistumisista
 • Sinulla on kokemusta henkilöstöalalta, rekrytoinnista tai muutostilanteiden johtamisesta
 • Olet kartuttanut kokemusta, jonka ansiosta ymmärrät, mitä muutostilanteet tarkoittavat työyhteisöille
 • Otteesi myynnin ja oman työn johtamiseen on energinen ja systemaattinen
 • Sinulla on näyttöä asiakkuuksien kasvattamisesta ja asiakkuusjohtamisesta, tai vaihtoehtoisesti näyttöä liidigeneroinnista ja uusasiakashankinnasta
 • Sinulla on soveltuva yliopisto- tai AMK-tutkinto.

Puhelimeen tartut aina ennemmin itse kuin jäät odottelemaan sen soimista, ja asiakastapaamiset sytyttävät sisäsyntyisen draivisi. 

Me tarjoamme sinulle: 

 • Palvelut, joita on palkitsevaa myydä: tuloksellisuus ja kysyntä ovat kohdallaan
 • Koulutusta ja oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin
 • Tulitukea monissa liemissä keitetyiltä huippuasiantuntijoilta
 • Valmiit konseptit ja vahvan markkinoinnin myymillesi palveluille
 • Työkalut, joista myynnin onnistuminen ei ainakaan jää kiinni
 • Merkityksellisen työn, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus

Jos tunnet kutsumusta työelämän uudistumisen eturintamaan, odotamme tapaamistasi innokkaina!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä meille vapaamuotoinen videohakemus itsestäsi sekä CV:si! Kerro, minkälaisesta työstä ja työyhteisöstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi työyhteisöömme.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2020! Käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa ja aloitamme haastattelut hakuajan puitteissa.

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa hakuajan aikana Markku Suoperä (Director, Transformation), puh. 041 452 0878.