(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
DRA Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Omaatko tuloshakuisen asenteen ja asiakastyytyväisyyden takaavan neuvotteluotteen? Innostutko myyntitapaamisista ja asiakashankinnasta? Onko lääkkeen elinkaari sinulle tuttu ja palat halusta tarjota alan arvostetuimpia asiantuntijoita asiakkaidemme toimeksiantoihin? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

SALES MANAGERIA

Tehtävässä pääset vastaamaan vuosittaisesta myyntisuunnitelmasta ja -tavoitteista sekä nimettyjen asiakkaiden myynnin kehittymisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Päiväsi koostuvat myyntineuvotteluista ja tapaamisista, myyntitarjouksien laadinnasta sekä myynnin seurannasta ja sen kehittymisen analysoinnista. Tukenasi on joukko laajan osaamisen omaavia ja inspiroivia tiimivetäjiä, jotka auttavat yhdistelemään osaajiamme eri asiakasprojekteihin. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä muun myynti- ja markkinointitiimin kanssa, jossa työtovereitasi ovat mm. muut myyntihenkilöt, business controller ja asiakas- ja laskutusasioista vastaavat henkilöt.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • kokonaisvaltainen ymmärrys lääkkeen elinkaaresta ja sen vaiheista
  • kokemusta asiatuntijapalveluiden myynnistä yritysasiakkaille
  • kokemusta tuloksellisesta asiakastyöstä, tarjousten laadinnasta ja myyntineuvotteluista sekä tuloshakuinen asenne
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • pitkälle hiotut oman työn organisointitaidot ja näppärä IT-osaaminen
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito (katsomme eduksi ruotsin tai muiden pohjoismaisten kielien osaamisen)

DRA:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistasi suunnitellessasi vaihtelevia ja monipuolisia myyntitoimeksiantojamme. Pääset kehittämään DRA:n tarjoomaa, vaikuttamaan muuttuvaan lääke- ja laitealaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Kollegoinasi on yli 100 lääkealan asiantuntijaa sekä kansainvälinen asiantuntijaverkostomme. DRA:n yrityskulttuuri on innostava ja innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille.

Odotamme innoissamme uuden kollegan saapumista eli toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian. Jos mieleesi nousi kysymyksiä tai haluat kuulla tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä COO Pauliina Lajuseen 16.9. kello 14–15 ja 21.9. kello 14–15 (puh. 044 773 5840). Lähetäthän CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi meille osoitteeseen talentpool@dra.fi viimeistään 27.09.2020.