(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Svea

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme Payments -liiketoiminta-alueellemme kivijalan myynninrahoitukseen Sales Manageria vahvistamaan myyntitiimiämme ja kasvuamme markkinoilla. Tehtävässä työskentelet osana 7 hengen tiimiä viihtyisissä työtiloissamme Helsingin keskustan tuntumassa Ruoholahdessa. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen.

Työtehtävä:

Sales Managerin tehtävässä vastuullesi kuuluu uusasiakashankinta ja potentiaalisten asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen. Tämän ohella rakennat pitkäaikaisia kumppanuussuhteita, edistät kumppaniemme myynnillisiä tavoitteita sekä rakennat ja kehität oma-aloitteisesti asiakassalkkuasi. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu rahoitustuotteen kouluttaminen yhteistyökumppaneillemme sekä toiminen linkkinä rahoituspalvelumme kehittäjien ja käyttäjien välillä. Raportoit tehtävässä suoraan myyntijohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aidosti aktiivista ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kokemusta onnistuneesta B2B-myynnistä. 

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta on ystävällinen ilmapiiri, työntekijöille annettu vastuu, tasa-arvo sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Sales Managerin tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisessä ja yrittäjähenkisessä roolissa yhdessä tiimisi kanssa jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan liiketoiminnan parissa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. laadukas työterveyshuolto, vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu, tiimipäivät sekä paljon yhteisöllisyyttämme korostavia mukavia tapahtumia). Tarjoamme työpaikan, jossa on mukavat ja osavaat kollegat sekä hauska työskennellä!

Toivomme sinulta:

  • ratkaisukeskeistä ja tuloksellista myyntikokemusta esim. rahoituksen B2B-/B2C- tai muusta B2B-myynnistä
  • kiinnostusta ja innostusta työskennellä kehittyvän vähittäiskaupan ja sen erilaisten maksuratkaisujen parissa
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä löytää parhaita ratkaisuja heille
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • matkustusvalmiutta Suomessa
  • tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta

Lisäksi meille on tärkeää, että olet aidosti asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja sekä haluat kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi ja olla kehittämässä meistä entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallamme.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 4.10.2020 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Paikka täytetään sopivan hakijan täytettyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Pauli Laakso p. +358407677088 tai pauli.laakso@svea.fi arkisin klo 9-15 välillä.