(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Oy Husqvarna Ab on osa Husqvarna-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista metsä-, puisto-, ja puutarhakäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden ja työvälineiden valmistajista työllistäen yli 15 000 ammattilaista maailmanlaajuisesti. Oy Husqvarna Ab maahantuo ja markkinoi tuotteita mm. Husqvarna-, Gardena-, Jonsered-, McCulloch- ja Klippo-tuotemerkeillä.

Haemme nyt osaavaa myynnin ammattilaista vastaamaan Oy Husqvarna Ab:n tuotemerkkien myynnistä sekä palvelusta.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Green Space Professional (GSP)

Kehität myyntipäällikkönä aktiivisesti puutarhan työkonemyyntiä kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Olet yhteydessä eri asiakassidosryhmien kanssa niin kuluttaja- kuin jälleenmyyntirajapinnassa hyödyntäen viheralueiden pienkoneiden tuntemustasi. Toteutat omalla työpanoksellasi Husqvarnan tuotemerkkien ja tuotevalikoiman laadukasta edustamista Pohjois-Euroopan markkinoilla. Toimit myös suurimpien asiakkuuksien yhteyshenkilönä.

Tehtävässäsi paneudut asiakassuhteiden menestykselliseen rakentamiseen. Työskentelet ammattitaitoisesti kaikissa myyntisyklin vaiheissa aina tuote-esittelystä tarjoukseen ja sopimukseen saakka. Luotsaat myyntiprosessin vahvalla otteella alusta loppuun saakka ja osaat myös hyödyntää monipuolisesti eri asiakaskanavia myynnin tukena. Tehtävässäsi tuet myös kollegoitasi myynnissä tuotevalikoiman rakentamiseksi asiakkaiden tarpeiden ja markkinatilanteen mukaan. Ohjaat myynnin fokusta tavoitteelliseen suuntaan huomioiden sekä paikallisen että globaalin myyntistrategian. Vedät ajankohtaisia projekteja saavuttaen onnistumisia. Roolissasi olet osa alueellista GSP-johtoryhmää ja tuotat omalla myynnin näkemykselläsi arvoa sisäiseen yhteistyöhön.

Toivomme sinulla olevan kokemusta toimimisesta myyntipäällikkönä ja mieluiten kaupallinen koulutustausta. Olet kiinnostunut niin ammattikäyttöön kuin kuluttajille suunnatuista puutarha- ja viheralueiden pienkoneista sekä ymmärrät jo entuudestaan markkinasta. Olet valmis etsimään soveltuvia ratkaisuja asiakaslähtöisesti ja olet päässyt kehittämään myyntiä aikaisemmissa tehtävissäsi. Projekteissa työskentely ei ole sinulle vierasta, vaan arvostat vaihtelevaa työnkuvaa. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot, olet yhteistyökykyinen kollega ja vakuuttava myös asiakaskohtaamissa. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Työssäsi käytät sujuvasti suomen lisäksi englannin kieltä.

Ajokortti on tehtävän hoidon kannalta välttämätön ja tehtävä edellyttää mahdollisuutta matkustamiseen.

Tehtävässä pääset olemaan osana avointa ja kannustavaa työilmapiiriä, jossa pääset itsekin kehittymään. Saat työskennellä haastavassa ja monipuolisissa tehtävässä pitkän historian omaavan arvostetun brändin tunnettujen laatutuotteiden parissa. Husqvarnalla henkilöstön hyvinvointi varmistetaan laadukkailla työterveyspalveluilla, työsuhde-eduilla ja tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Koivuhaassa pääkonttorilla viihtyisissä tiloissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi 27.9.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi Voit tutustua myös Oy Husqvarna Ab:n kotisivuihin https://www.husqvarna.com/fi-fi/ Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Igoni p. 040 166 2409 tai sähköpostitse pia.igoni@fi.experis.com .

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.