(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Haemme digitaalisten palveluiden pariin sinua

SALES MANAGER

Tässä vaiheessa työuraasi haluat hyödyntää digi- ja pilvipalveluiden myyntiosaamistasi ja asiakkuustaitojasi. Sinua virkistäisi myös uusi työyhteisö, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään ja joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen.

MISTÄ ON KYSE

Lisäämme Enfon myyntikierroksia palkkaamalla uuden Sales Managerin osaavaan ja rentoon tiimiimme Espoossa.

Myyntipäällikkö vastaa oman tarjooma-alueensa pelinavauksista uusiin asiakkaisiin ja kasvattaa nykyasiakkuuksia ristiinmyynnillä. Hänellä on myös nykyasiakasvastuita. Myyntipäälliköllämme on todennäköisesti näkemystä pilvipalveluista, palvelutransformaatioista tai digitaalisista liiketoimintaratkaisuista.

Tehtävässä korostuu tarjoustyöskentelyn hallinta, yhteistyön koordinointi, suullinen ja kirjallinen kommunikointi sekä oman työn johtaminen. Liiketoimintayksiköidemme monipuoliset asiantuntijat tukevat myyntiä aidossa yhteistyössä. Palkkiomallimme tukee myyjien yhteistyötä asiakkaiden äärellä. Päivittäisinä työkielinä ovat suomi ja konsernikielemme englanti.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Myyntipäällikön vuosimyyntibudjetti liikkuu miljoonissa euroissa. Tavoitteeseen pääsemiseen tarvitaan 3-12 sopimusta ja viikoittaista lisämyyntiä. Nykyasiakkaissa Enfolla on luotettava ja osaava maine ja uusissa avauksissa olemme kova haastaja, jonka kyvykkyydet jopa yllättävät. Kesäkuussa julkistetun asiakastutkimuksen tuloksena 93 % asiakkaistamme on valmis suosittelemaan Enfoa.

Myyjien onnistumisen tukena ovat:

 • Kokenut, notkea ja hyvähenkinen myyntitiimi
 • Liiketoimintojen myynnin tuki ja kollegat
 • Arvokkaat referenssit suomalaisista ja pohjoismaisista yrityksistä. Lue näistä lisää: https://www.enfo.fi/caset & https://www.enfo.fi/uutiset/asiakkaamme-ovat-valmiita-suosittelemaan-enfoa
 • Liidejä tukeva markkinointi sekä Salesforce CRM

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 3 kk aikana olet:

 • Saanut myyntisuunnitelmasi valmiiksi ja kartoittanut itsellesi 30 potentiaalisen myyntimahdollisuuden listan sinulle osoitetulta segmentiltä
 • Käynnistänyt yhteistyön sinulle nimettyjen nykyasiakkaiden kanssa

Ensimmäisten 6 kuukauden aikana olet:

 • Päässyt keskimäärin kolmen viikoittaisen myyntikäynnin vauhtiin ja olet tehnyt ja esitellyt ensimmäiset viisi tarjoustasi
 • Saanut yhteistyökykyisen, aikaansaavan ja innostavan työkaverin maineen
 • Pipelinesi ja myyntifunnelisi pysyy ajantasalla Salesforce CRM:ssä

Puoli vuotta työsuhteesi alkamisesta olet saanut ensimmäiset sopimuksesi ja ensimmäisen vuotesi päättyessä olet saavuttanut vuosimyyntibudjetistasi vähintään 50%.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

 • Olet tehnyt vähintään muutamia vuosia asiakaskeskeistä B2B-ratkaisumyyntiä ja oppinut suunnitelmallisen myyntityön mallin
 • Napakka tarjoustyöskentely on sinulla verissä (bid management)
 • Olet suvereeni verkostoituja niin asiakasmaastossa kuin sisäisestikin
 • Asiakkuuden kapellimestarin rooli on sinulle luontainen ja strategisen ja taktisen tason ohjausryhmätyöskentely luonnistuu. Olet asiakkaillesi läsnä.
 • Rakastat tavoitteiden saavuttamista ja työssä kilpailet Enfon tiimin jäsenenä muita yrityksiä vastaan
 • Kirjoitat, puhut ja esiinnyt sujuvasti suomen ja englannin kielellä
 • Sinulla on tulokselliset neuvottelutaidot, joilla selviät niin myyntitilanteissa kuin sopimuksen aikaisissa tulkintatilanteissakin
 • Teet vastuullista kauppaa ja ymmärrät sopimustekniikkaa ja riskienhallintaa

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. Asiakkuusrooli edellyttää mahdollisuutta itsenäiseen liikkumiseen, minkä vuoksi myös autoetu on neuvoteltavissa.

HAKEMUKSESTASI HALUAISIMME LUKEA

Kuvausta työskentelytyylistäsi sekä pari esimerkkiä myyntiprojekteista, joista olet todella ylpeä. Valintapäätökseemme tulevat vaikuttamaan edellytyksesi tehdä pilvi- ja digiratkaisuiden ratkaisumyyntiä, vuorovaikutustyylisi sekä asenteesi, jossa korostuvat toisten kunnioittaminen, joustavuus, vastuunkantaminen ja jatkuva kehittyminen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 12.8.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään Sanna Mari Alppivuori (SVP Sales Finland) numerossa +358 50 444 6995 tai sähköpostitse sannamari.alppivuori@enfo.fi. Varmimmin tavoitat hänet 2.7. klo 10-11.30 tai 9.7. klo 9-10.30 tai 11.8. klo 12-13.