(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Valokuitunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa järeiden nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen.
 

Meillä on innostava paikka rohkealle ja tekevälle kollegalle,

SALES MANAGER


Meistä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Niinpä voimmekin kutsua itseämme edelläkaivajiksi! Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin.  Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Turun seudulla, Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Tarkoituksenamme on laajentua koko Suomeen.


Kollegoinasi olemme

 • energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
 • laadukkaasti, vastuullisesti ja lujasti mutta rennosti työskentelevä joukko
 • itsenäisiä, mutta yhteisöllisiä: toimimme tiiviissä käsikynkässä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
 • kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi saamme rakentaa työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Työskentelemme modernein menetelmin ja työkaluin. Toimitilamme Hämeentiellä Helsingissä tarjoavat mukavat puitteet, mutta luonnollisesti meillä on myös erinomaiset etätyön mahdollisuudet ja joustavat työajat. Kattava työterveys, liikuntaetu, puhelinetu ja muut tarvittavat työvälineet kuuluvat työntekijöillemme. Valokuidun lisäksi rakennamme uudenlaisia toimintatapoja toimialalle. Meillä kasvetaan tehtävien kautta, yhdessä yrityksen ja ihmisten kanssa.


Tehtävästä:

Myyntityömme tapahtuu rajatuilla taajamien pientaloalueilla. Ensimmäisessä vaiheessa kumppaniverkoston myyjät jalkautuvat kentälle door-to-door-myyntiin. Alueelle palataan digi- ja telepainotteisemman after salesin merkeissä, kun ensimmäinen rakennusvaihe on ohi.

Seuraat tulosvastuullisella ja proaktiivisella otteella sinulle asetettujen tavoitteiden toteutumista, sparraat ja päivittäisjohdat myynnin tekijöitä sekä olet mukana kehittämässä myyntikonsepteja. Vastaat myös myyntikampanjoiden toteuttamisesta ja seurannasta tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin kanssa. Tärkeimmät yhteistyökumppanisi myynnin kumppaniverkoston lisäksi ovat oman organisaation markkinointi sekä aluehallinnan ja rakennuttamisen porukat.

Toimit kenttämyyjien työn mahdollistajana mm. materiaalien, työvälineiden ja järjestelmien osalta ja olet avainasemassa kannustamassa tavoitteisiin. Et istu toimistolla hallinnoimassa, vaan olet osaltasi aktiivinen keskustelukumppani asiakkaille ja sparraava kouluttaja myyjille. Et kaihda esiintymistä asiakastapahtumissa ja vaikka D2D ei kuulu varsinaisiin työtehtäviisi, olet kuitenkin tarvittaessa valmis myös henkilökohtaiseen myyntityöhön.

Pystyt työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja satunnaisesti viikonloppuisinkin sekä liikkumaan koko Suomen laajuudelta. Yön yli matkustamista tarvitsee tehdä harvemmin.


Sinusta:

Olet jo hankkinut näyttöjä myynnin onnistumisista, joten pystyt tsemppaamaan muitakin kokemuksesi kautta. Tulosten saavuttaminen on luontaisesti toimintasi keskiössä. Olet energialtasi innostava tiimipelaaja vaikka itseohjautuvuutesi mahdollistaakin itsenäisen tekemisen. Tarvittaessa vaativammatkaan neuvotteluasemat eivät aiheuta sinulle ahdistusta.
 

Sinulla on

 • näyttöä tuloksekkaasta kuluttajamyynnin (B2C) tekemisestä
 • kokemusta yhteistyöstä myyntikumppanin kanssa
 • hands on- asenne
 • tuloshakuinen tapa toimia
 • vahvat projektinhallintataidot, langat eivät tipahda käsistäsi intensiivisessäkään vauhdissa
 • datalähtöinen ja analyyttinen toimintatapa, joka näkyy rakkautena numeroihin ja excelöintiin
 • aito teknologiakiinnostus, sillä toimimme täysin sähköisessä työvälineympäristössä
 • luonteva tapa huomioida kollegat, asiakkaat ja kumppanit
 • vahva suomenkielentaito, sujuva englanninkielentaito

Eduksesi on

 • myyntikokemus taloyhtiöille ja/tai pientaloille
 • kokemus D2D-myynnistä
 • kokemus puhelinmyynnistä
 • esimiestyökokemus
 • hyvät esiintymistaidot
 • oma auto, mutta se ei ole tehtävässä välttämättömyys


Istuisitko joukkoomme?

Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja kerro meille itsestäsi 31.5. mennessä hakemalla tehtävää.

Lue lisää Valokuitusesta.