(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Solita

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Haluatko päästä rakentamaan tietoturvallisempaa yhteiskuntaa? Uudessa Sales Manager -roolissa vauhditat tietoturvaliiketoimintaamme ja saat lähes rajattomat kasvun ja kehityksen mahdollisuudet.

Tietoturvaliiketoiminta käsittää sekä Solitan oman WhiteHat-kokonaisuuden (valkohattuhakkeroinnin menetelmiä hyödyntävä SaaS-palvelu) että muun tietoturvakonsultoinnin. WhiteHat on jo käytössä muun muassa Skanskalla ja NEOTilla ja konsultointia olemme tehneet jo pidempään, mutta uskomme täysin siihen, että tarina on vasta alussa.

Sales Managerina parannat myyntimme tuloksellisuutta - valmista kiinnostusta asiakaskunnasta kyllä löytyy. Tehtäviisi kuuluu uusien myyntimahdollisuuksien tunnistamista ja prospektointia, mutta liidejä on myös valmiina. Päävastuullasi on myyntitapaamisten hoitaminen niin, että jatkokeskusteluita syntyy ja tuloksena on uutta kauppaa ja asiakkuuksia. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa tietoturvaliiketoiminnan kehittämisvastuiden suuntaan ja/tai muun Cloud-liiketoiminnan myyntiin.

Tuloksiin sinua siivittävät:

  • Myynnillinen asenne, vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky saavuttaa asiakkaan luottamus asiakaskohtaamisissa. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan nykytilan ja prosessien selvittämisestä, jotta osaat linkittää tarjoomamme asiakkaan tekemisen malleihin.
  • Pystyt argumentoimaan palveluidemme arvon yleisölle, joka ei ymmärrä teknisen asiantuntijan kieltä. Löydät lisäarvoa tuovia ratkaisuja asiakkaille, joilla ei ole omaa tietoturvatiimiä. Teknistä domain-osaamista tärkeämpää onkin kokemus ICT-alan ratkaisu- ja palvelumyynnistä ja ymmärrys Solitan toimintaympäristöstä.
  • Tavoitteellinen ja itseohjautuva toimintatyyli, hyvät viestintätaidot (suomi ja englanti) ja kyky rakentaa toimivat yhteistyösuhteet sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Solitalaiset arvostavat toisistaan välittävää työyhteisöä ja pidämme tärkeänä, että uudet tulokkaat jakavat samat arvot. 

Työskentelet arjessa paitsi muiden solitalaisten myös kymmenien asiakkuuksien ja kumppaneidemme kanssa. Tehtävää on luontevinta hoitaa Helsingin toimistoltamme käsin, mutta työskentely muilta paikkakunnilta on myös neuvoteltavissa. Työ alkaa tilanteesta riippuen joko kevään aikana tai kesälomien jälkeen alkusyksystä. Maksamme kiinteän pohjapalkan päälle onnistumiseen sidotun provision, jolla on mahdollista päästä hyviin ansioihin.

Mitä voimme tarjota?

  • Ajankohtainen palvelukokonaisuutemme ja osaamisemme avaa hyvin asiakkaiden ovia. Hinnoittelumme on joustavaa, hyödynnämme uusinta teknologiaa eikä meillä ole turhaa hierarkiaa.
  • Työskentely asiaan vihkiytyneiden huippuasiantuntijoiden kuten Iiron kanssa on paitsi huippuhauskaa myös opettavaista. Pääset kehittämään asiakkaalle parhaita ratkaisuja yhdessä Solitan kasvavan ja kansainvälisen lähes tuhannen cloud-, data-, dev- ja design-asiantuntijan kanssa ja yhteistyötä tehdään arjessa aktiivisesti. Hyödynsimme esimerkiksi vasta liiketoimintasimulaatiota tietoturvatestausten raportoinnin kehittämisessä - mitä sinä haluaisit kokeilla?
  • Pääset mukaan kasvavan liiketoiminta-alueen innostavalle matkalle, mutta samalla nauttimaan yli 20 vuotta alalla toimineen kotimaisen yrityksen vakaudesta ja eduista.
  • Solitan monipuolinen asiakaskunta, laaja kumppaniverkosto ja houkutteleva palveluvalikoima tukevat myynnissä onnistumista. Arjen sparrailukavereita löytyy osaavien ja kokeneiden markkinoinnin ja myynnin ammattilaistemme joukosta.

Tutustu solitalaisuuteen lisää blogistamme ja asiakkaisiimme kuten HSL, Amer Sports ja eduskunta.

Hae tehtävään 28.4. mennessä

  • Kerro meille vapaamuotoisessa hakemuksessa osaamisestasi ja mikä saa sinut innostumaan. Jokainen hakemus luetaan ajatuksella ja jatkokeskustelut hoidetaan toistaiseksi videoyhteyden ja puhelimen välityksellä.
  • Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Jarilta ti 14.4. klo 11-13, to 16.4. klo 11-13 ja ti 21.4. klo 12-14 numerosta +35840 596 9518 tai sähköpostitse jari.jolula@solita.fi.
  • Lisätietoja Solitasta ja työmahdollisuuksistamme voit kysyä Minnalta: +35840 843 6245, minna.luiro@solita.fi tai heittämällä viestiä LinkedIn:ssä.