(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

PASSION – TRUST – PROACTIVE

Axactor Finland Oy osa kansainvälistä Oslon pörssissä noteerattua Axactor-konsernia, joka toimii kuudessa Euroopan maassa ja työllistää yli 1200 työntekijää. Axactor on kasvanut neljässä vuodessa start-upista yhdeksi toimialan suurimmista yrityksistä Euroopassa. Kasvumme jatkuu vahvana ja palvelemme jo tällä hetkellä yli 20 000 asiakasta Suomessa. Asiakkaitamme yhdistää se, että he ovat halunneet tehokkaan ja ammattitaitoisen perintäkumppanin huolehtimaan maksunvalvonnasta sekä saatavien perinnästä.

Haemme asiakkaallemme innostunutta ja tavoiteorientoitunutta Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Haluatko olla mukana kiihdyttämässä kasvuamme ja kehittämässä myyntitoimintoja Suomessa? Suhtaudutko työhön proaktiivisesti ja intohimoisesti? Oletko urasi alussa, mutta ehtinyt jo kerryttää muutaman vuoden kokemusta myynnistä? Tartu tähän mahdollisuuteen, jos haluat päästä osaksi räjähdysmäisesti kasvavaa markkinahaastajaa.

Työnkuva:
Sales Managerina työskentelet tiimissä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Päätehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakkaiden sitouttaminen sekä lisämyynti. Työssäsi teet itsenäistä prospektointia, sovit tapaamisia, tarjoat palveluita ja solmit sopimuksia myyntisaatavien hallintaan liittyen. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista, mm. myyntikoulutukset eri puolella Eurooppaa neljästi vuodessa, mutta pääosa potentiaalisista asiakkaistasi tulee olemaan pääkaupunkiseudulla. Voimakkaasta kasvusta huolimatta työympäristö on rento ja startup-henkinen ja pääset mukaan kehittämään toimintaa oman erityisosaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Helsingin tiimi on kunnianhimoinen, myynnin nälkäinen ja iloinen joukko!

Jos nautit uusasiakashankinnasta ja sinulla on kunnianhimoa päästä kehittämään perintäalan myyntiä, niin laita hakemusta tulemaan! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Arvostamme:
• Kokemusta B2B myynnistä
• Soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. tradenomi
• Energistä ja myynnillistä otetta
• Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi
• Pidät haasteista ja toiminnan kehittämisestä
• Kokemus työskentelystä perintä- tai finanssialalla on eduksesi

Tarjoamme:
• Kansainvälisen työyhteisön
• Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja tuoda esille omia vahvuuksia
• Hyvän perehdytyksen ja jatkuvan sparrailun yhdessä tiimin kanssa
• Koulutuksia eri puolella Eurooppaa
• Mahdollisuuden kehittyä B2B-myyjänä
• Kilpailukykyisen kuukausipalkan ja bonuksen
• Lounasedun, työterveyden sekä vuosittaisen virike-edun

Hakuprosessi:
Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPower Oy:n kautta. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme nimiin.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi järjestelmämme kautta viimeistään 9.2.2020. Tuothan hakemuksessa esiin omaa persoonaasi sekä osaamistasi onnistuneesta myynnistä.

Lisätietoja:
Heräsikö sinulla kysyttävää? Yhteydenottoasi odottaa Heta Rohkimainen, HR-konsultti
040 630 8101 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.00) tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: ratkaisumyynti, sales manager, perintä, finanssi