(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Vahvistamme Digitan Business Development -tiimiä ja etsimme nyt Sales Manageria. Business Development -tiimin tavoitteena on kasvattaa Digitan telecom -liiketoimintaa uusilla tieoliikenneratkaisuilla.

Tehtävässäsi vastaat tiimin uusasiakashankinnasta ja uusien tietoliikennekonseptien tuomisesta markkinoille. Tärkeänä osana työtäsi on myös olemassa olevien asiakkuuksien hoito. Seuraat aktiivisesti markkinaa ja laadit sen pohjalta kehitysehdotuksia liiketoiminnan suuntaamiseksi. Luonnollisesti laadit myös tarjoukset ja sopimukset, sekä liikut aktiivisesti asiakasrajapinnassa.

Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta vastaavista teknisen myynnin tehtävistä, teollisuuden tuntemusta sekä riittävä tekninen kompetenssi. Sinulla on mielellään ymmärrystä teollisuusautomaatiosta ja matkapuhelintekniikoista. Osaat työskennellä ketterästi asiakkaiden kanssa ymmärtäen heidän tarpeensa ja vaatimuksensa. Koska työtä tehdään asiakkaiden parissa, on asiakaslähtöisyys ensiarvoisen tärkeää. Työ edellyttää matkustamista. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää englanninkielentaitoa.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä pääset konkreettisesti kiinni tietoliikenneratkaisuiden tekemisen ytimeen. Pääset osaksi start up –henkistä tekemisen kulttuuria, jossa yhdistyy tekemisen vapaus ja vastuu. Työajat on sovittavissa, etätyöt mahdollisia ja toiminnan jatkuvasti kasvaessa tulevaisuudessa myös etenemismahdollisuuksia uralla varmasti aukeaa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 23.01.2020 asti.