(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Barona Asiakaspalveluratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Erinomaisuus syntyy halusta tavoitella suuria asioita. Haemme nyt Baronalle Asiakaspalveluratkaisut -yksikköön Helsinkiin tavoitteellista Sales Manageria tekemään aktiivista uusasiakashankintaa ja myymään kokonaisvaltaisesti asiakaspalvelutoimialan palveluita ja ratkaisuja.

Koska tulet työskentelemään Asiakaspalveluratkaisujen tiimissä, on myyntikin asiakkaiden palvelua parhaalla mahdollisella tavalla: pyrit siis ymmärtämään asiakkaiden toimintaympäristöä, kartoitat asiakkaiden kanssa heidän tarpeensa ja arkisessa työssään kohtaamansa ongelmat. Tämän jälkeen työstät ratkaisuehdotuksen, kommunikoit sen asiakkaalle ja olet valmiina auttamaan heitä päätöksentekoprosessissa.

Tehdäänkö kaupat?

Ja kuten vauhdikkaassa työssä aina: päivät eivät ole toistensa kaltaisia! Pääsääntöisesti työsi muodostuu asiakastapaamisten järjestelyistä, asiakastapaamisista, materiaalien ja tarjousten työstämisestä.

Työskentelyalueenasi on koko Suomi, joten sinulla on hyvä olla myös matkustusvalmiutta ja etätyötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kilpailuhenkisyyttä, päämäärätietoisuutta, omatoimisuutta ja organisointikykyä.

Eteenpäin menevä yritys ja motivoiva palkka

Nälkäinen myyntityö myös palkitaan Baronalla: takuupalkkasi lisäksi maksamme sinulle kilpailukykyisen myyntibonuksen, jonka määrään vaikutat suoraan sinä itse. Muita tarjoamiamme etuja ovat puhelin- ja lounasetu, autoetu, sekä modernit toimistotilat Helsingin ytimessä, rautatieaseman kupeessa.

Monet tuntevat Baronan jo vuosien takaa juuri myyntihenkisenä yrityksenä – siksi voimme luvata, että täällä löydät sparrausapua ja kirittäjiä itsellesi, koska myynti kiinnostaa baronalaisia.

Arvostamme

  • Vankkaa näyttöä onnistuneesta henkilökohtaisesta myyntityöstä ja -tuloksista
  • Liiketoiminnan lainalaisuuksien ymmärrystä
  • Kiinnostusta ja kokemusta asiakaspalvelutyöhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
  • Erinomaisia viestintä- ja kommunikointitaitoja.

Mikäli jokin asia jäi sinua mietityttämään voit olla yhteydessä rekrytointia hoitavaa henkilöön Laura Hannilaan p. 0438243431 ma 2.12. klo 15-16 tai ti 10.12. klo 10-11 välisenä aikana.