(Poistunut julkaisusta)

SALES MANAGER
Berry bpi Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Sales Managerina vastaat itsenäisesti myynnistä ja sen kehittämisestä Suomessa.

Sales Managerina vastaat itsenäisesti myynnistä ja sen kehittämisestä Suomessa. Berry bpi Group on avannut jo ovia Suomen markkinoilla ja saat hoidettavaksesi olemassa olevan asiakasportfolion. Sinua tarvitaan uusien jakelukanavien hakemiseen ja tavoitteenasi on kasvattaa markkinaosuutta merkittävästi. Tämä tarkoittaa maatalousasiakkaiden tarpeisiin tutustumista ja niiden tunnistamista sekä niistä johdettujen myyntistrategioiden käytäntöön saattamista. Kartoitat potentiaalisia jakelijoita ja kasvatat aktiivisesti myyntiverkostoa. Edesautat jakelijoiden kautta tapahtuvaa myyntiä tarjoten teknistä asiantuntemustasi ja varmistamalla tuotetietouden ajantasaisuuden. Raportoit tehtävässä maataloussektorin myyntijohtajalle Ruotsiin. Myöhemmin myyntialueesi voi ulottua myös Ruotsin ja Norjan pohjoisosiin.

Tehtävässä menestymistäsi siivittää aiempi kokemuksesi teknisestä myynnistä. Kosketuspinta maanviljelyyn ja maatalouden tuotteisiin antaa hyvän lähtökohdan. Taustasi voisi olla myös esimerkiksi pakkaus- tai muoviteollisuuden parista. Työskentelet itseohjautuvasti myyntitavoitteiden motivoimana. Nautit itsenäisyydestä ja liikkuvasta työstä, jossa toimistotyöt hoituvat kotitoimistolta käsin. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin ruotsiksikin, ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä Mercuri Urvalissa antaa Ari Pekka Kivinen, puh. 050 564 6606. Lähetä englannin kielinen hakemuksesi ja CV:si  20.11.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14668.