(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Haemme Helsinkiin Visma Softwarelle energistä ja intohimoa täynnä olevaa tiimipeluria Sales Manager -tehtävään. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiämme ovat mm. Visma Payroll, Visma.net Expense, Visma Entry ja Visma Movenium. Visma Software kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo noin 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Asiakaskohtaamiset saavat alkunsa asiakkailta tulleiden kyselyiden perusteella, osa käynnistyy huippuunsa viritetyn markkinointitiimimme tuottamista liideistä ja loput haet omalla aktiivisella työskentelylläsi. Työ voi myös pitää sisällään olemassa olevan asiakaskunnan huolenpitoa ja lisämyyntiä.

Työtä tehdään tilanteen mukaan puhelimitse ja ruudunjaolla, tai kohtaamme asiakkaat paikan päällä. Ajettuja kilometrejä enemmän olemme kiinnostuneet tuloksistasi. Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja tulospalkkioista.

Toimipaikkamme sijaitsee huippupaikalla aivan Helsingin ytimessä. Modernit työvälineet mahdollistavat työskentelyn osittain myös kotoa käsin. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua, nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiämme innovatiivisessa ja kannattavassa kasvuyrityksessä. Meiltä löytyy myös viihtyisä ja rento työyhteisö, sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Voit olla nuorempi eteenpäin tähtäävä myynnin ammattilainen tai omata jo kokemusta SaaS-ohjelmistojen myynnistä. Etua on, jos omaat osaamista erityisesti palkanlaskennan tai työajanhallinnan ratkaisuista. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Anssi Roti (Manager, Direct Sales) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Anssin sähköpostitse anssi.roti@visma.com tai puhelimitse 0504726172 soittoaikoina: to 24.10. klo 9-12 ja pe 25.10. klo 9-12.