(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
GSGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme GSGroup Finlandille energistä ja intohimoista tiimipeluria Sales Manager -tehtävään. GSGroup on Euroopan johtava sensoriteknologian toimittaja ja järjestelmiämme ovat mm. Paikannin.com, Fleet Systems, My Fleet ja Lommy Fleet. GSGroup kasvaa kovaa vauhtia ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa yhdeksässä Euroopan maassa.

Saat mahdollisuuden liittyä osaksi nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiämme innovatiivisessa ja kannattavassa kansainvälisessä kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pääosin yritysasiakkaisiin mutta pääset mukaan myös julkisen puolen hankintoihin.

Voit olla nuorempi eteenpäin tähtäävä myynnin ammattilainen tai omata jo kokemusta ratkaisumyynnistä. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.

Menestymistä auttaa:
Tavoitteellisuus ja reipas asenne
Sujuva kielitaito: suomi ja englanti
Myyntikokemus
Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana on Vantaa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä GSGroupissa, Head of Sales Tiia Kaukolampi vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Tiian sähköpostitse tiia.kaukolampi@gsgroupfinland.fi tai puhelimitse 040 552 7005.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 8.11.2019.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen: rekry@gsgroupfinland.fi