(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme Sinua nälkäinen, rohkea ja uusasiakashankintaa pelkäämätön Sales Manager (Myyntipäällikkö) rakentamaan kanssamme POS (kassa, ravintola ja myymäläjärjestelmät) liiketoiminta-alueen vahvaa kasvua.

Tehtäväsi ydin on uusien asiakkuuksien hankkiminen ja yhteistyön rakentaminen asiakkaiden kanssa koko Suomessa. Ratkaisut joita myyt, koostuvat omasta tuoteportfoliosta, ja voimme kohdentaa sitä taustaasi ja intohimoosi sopivaksi. Ratkaisut pohjautuvat valtaosin omaan tuoteperheeseemme, jotka edustavat markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa, ja referenssit niiden osalta ovat ensiluokkaisia.

Lähtökohtana tehtävässä menestymiseen on luontainen kiinnostus asiakkaisiin, aktiivinen ja tavoitteellinen asiakastyöskentely yhdessä asiakkaiden kanssa, jossa fokus on vahvasti asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisessä ja menestyksen rakentamisessa. Ymmärrät arvo- ja ratkaisukeskeisen myynnin toimintatavat, olet aktiivinen ja suhtaudut elämään positiivisella ja voittavalla asenteella.

Joukossamme saat mielenkiintoisen toimintaympäristön, reilusti vastuuta, vahvaa tukea ja sinulla on loistavat kehitysmahdollisuudet uraasi ajatellen.

Sinä

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta kaupassa tai ravintolassa työskentelyssä ja/tai tunnet vähittäiskaupan tai  ravintolaliiketoiminnan prosesseja: asiakaspalvelu, myynti, maksaminen, varasto ja tilaustoiminnot
  • Kokemusta kaupan tai ravintoloiden liiketoimintajärjestelmien myynnistä tai käytöstä
  • Kokemusta ratkaisumyynnistä
  • Kykyä asiakaskeskeiseen ajatteluun, ratkaisukeskeisyyteen ja asiakasarvon kommunikointiin
  • Aktiivinen, tuloshakuinen ja järjestelmällinen toimintapa. Osaat toimia itsenäisesti ja johtaa omaa työtäsi
  •  Halu menestyä ja kehittyä
  •  Erinomaiset sosiaaliset taidot
  • Hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille urasivujen kautta mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa 12.8 alkaen Kimmo Immonen, Head of Sales and Accounts  (+358 40 530 4335 tai kimmo.immonen@solteq.com)