(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Kämp Collection Hotels

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Sykkiikö sydämesi myynnille – varmista paikkasi osana Suomen luksus- ja lifestyle-hotellisegmentin markkinajohtajuutta hallitsevan organisaation myyntitiimiä!

Kämp Collection Hotels etsii Helsingin ydinkeskustaan energistä myyntipäällikköä, jolla on aitoa kunnianhimoa ja intoa niin hotellialan palveluiden kuin imagon pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Edellytyksenä myynninnälkäisyys ja halu menestyä

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Oletko sinnikäs, pitkäjänteinen myynnintekijä, joka nauttii haasteista ja vie tavoitteita eteenpäin järjestelmällisesti? Myyntipäällikkönä johdat omaa myyntityötäsi, mutta myös kehität tavoitteellisesti organisaation myyntiä osana myyntitiimiä. Tämä tarkoittaa, että osallistut strategisten linjausten lisäksi myyntitapahtumien, -materiaalien ja muiden aktiviteettien ideointiin. Arvostamme innovatiivisuutta, toiminnallista otetta ja kykyä analyyttiseen ajatteluun.

Myynnin nälän ja kunnianhimon lisäksi sinulla on joko myyntikokemusta hotellialalta tai vaihtoehtoisesti muuta vankkaa myyntikokemusta ja nopeaa omaksumiskykyä. Tehtäviisi kuuluu olennaisesti uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen sekä kasvattaminen ja asiakastietokantojen päivitys. Toiminnallasi edistät jatkuvasti myynnin strategisia kasvutavoitteita, mikä vaatii ymmärrystä tunnuslukujen lisäksi hotellialan toimintamalleista, niin kotimaassa kuin kansainväliselläkin tasolla. Kansainvälinen kokemus joko myynnistä tai hotellialalta katsotaan eduksesi.

Kämp Collection Hotels tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä hotellialan ammattilaisten kanssa ja toivommekin löytävämme tiimiimme rautaisen ja innokkaan myynnintekijän, jolla on vahvat yhteistyö-, viestintä- ja verkostoitumistaidot. Tehtävässä pääset haastamaan niin itseäsi kuin tiimityöskentelytaitojasi, sillä molempia tarvitaan kasvavan organisaation myyntitavoitteiden eteenpäinviemiseksi. Työssäsi raportoit myyntijohtajalle.

Myyntipäällikkönä tulet hyödyntämään neuvottelu- ja esiintymistaitojasi, sillä pääset edustamaan organisaatiota erilaisissa tilaisuuksissa sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vähimmäisvaatimuksena edellytämme erinomaista suomen- ja englanninkielen ilmaisukykyä. Muu kielitaito katsotaan vahvaksi eduksi.

Oletko valmis vastaanottamaan haasteen?

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona alla olevan linkin kautta 17.06.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Janina Taittinger, janina.taittinger@kampcollection.com. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.