(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Haemme sinua nälkäinen, rohkea ja uusiakashankintaa pelkäämätön, Sales Manager, rakentamaan kanssamme Cloud & Connectivity sekä Tehokas toimitusketju konseptien vahvaa kansainvälistä kasvua.

Tehtäväsi sydän on uusien asiakkuuksien hankkiminen sekä uusien ratkaisujen myyminen nykyasiakkaille. Meille ratkaisut tarkoittavat modernin teknologian, palveluiden ja liiketoiminnan konsultoinnin muodostamaa kokonaisuutta. Olemme konseptoineet meidän integraatio- pilvisovellus- sekä toimitusketjun kehittämiseen liittyvät ratkaisut ja palvelut omiksi konsepteikseen. Pääsetkin tehtävässäsi vaikuttamaan näiden Cloud & Connectivity sekä Tehokas toimitusketju- konseptien kehittämiseen.

Lähtökohtana tehtävässä menestymiseen on luontainen kiinnostus asiakkaisiin, näiden liiketoiminnan kehittämiseen ja menestyksen rakentamiseen. Etsimämme ammattilainen hallitsee arvo- ja ratkaisukeskeisen myynnin toimintatavat, on aktiivinen ja suhtautuu elämään positiivisella ja voittavalla asenteella.

Pääset tehtävässä panostamaan koko persoonasi peliin niin asiakkaiden kuin kokeneen tiimimme kanssa. Joukossamme saat mielenkiintoisen toimintaympäristön, reilusti vastuuta, vahvaa tukea ja sinulla on loistavat kehitysmahdollisuudet uraasi ajatellen. Toimipisteenäsi on Vantaa tai Tampere.

Sinä

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta ja näyttöä ratkaisumyynnistä, mielellään integraatioiden, asiakaskohtaisten pilvisovellusten tai toimitusketjun ratkaisujen parissa
  • Kykyä asiakaskeskeiseen ajatteluun, ratkaisukeskeisyyteen ja asiakasarvon kommunikointiin.
  • Aktiivinen, tuloshakuinen ja järjestelmällinen toimintapa - osaat toimia itsenäisesti ja johtaa omaa työtäsi.
  • Halua toimia osana myyntitiimiä.
  • Halua menestyä ja kehittyä.
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot.
  • Hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Me 

Meitä on Solteqissa yhteensä lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille urasivujen kautta viimeistään maanantaina 29. huhtikuuta. Lisätietoja antaa Ilkka Muilu (+358 40 582 7692 tai ilkka.muilu(at)solteq.com.