(Poistunut julkaisusta)

SALES MANAGER
Lowell Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

tarjoamaan potentiaalisille asiakkaillemme Lowellin laadukkaita ja innovatiivisia laskuttamiseen ja luotolla myymiseen liittyviä ratkaisuja.

Sales Managerina myyt Lowellin tarjoamia ratkaisuja ulkoistettuun luotonhallintaan uusille asiakkaillemme. Asiakaskohderyhmääsi ovat suomalaiset keskisuuret ja suuret yritykset, joiden kaupankäynti perustuu säännöllisesti laskutettaviin palveluihin ja tuotteisiin. Työskentelet osana myyntiorganisaatiomme Service Companies -segmentissä.

Lisäksi osallistut vastuualueesi myyntisuunnitelmien tekemiseen ja ylläpitämiseen sekä myyntiprosessien kehittämiseen. Pääset myös vaikuttamaan markkinointiin ja tarvittaessa osallistut palvelukehitykseen tuomalla näkemyksiä vastuualueesi asiakastarpeista. Raportoit tehtävässäsi Head of Service Companies Mikko Hautamäelle.

 

Sales Managerina menestyäksesi

tulisi sinulla olla muutaman vuoden ajalta näyttöä menestyksekkäästä palvelu- ja ratkaisumyynnistä (B2B). Sinulla on hyvät neuvottelu- ja myyntitaidot sekä kyky argumentoida ja vakuuttaa asiakas.

 

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kykyä kantaa vastuuta. Sinulla on vahva halu myydä ja myös kehittyä työssäsi!

 

Koulutustaustasi voi olla yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto. Esiinnyt luontevasti ja kykenet tasokkaaseen kirjalliseen viestintään ja dokumentointiin. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle

 

itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen dynaamisessa tiimissämme. Sinulla on käytössäsi innovatiiviset ja asiakaan tarpeisiin muokkautuvat ratkaisut sekä organisaation vahva tuki myyntityössä menestymiseen.

 

Pääset tarjoamaan asiakkaille kumppanuutta kestävän luototuksen ja riskienhallinnan kautta. Sinun on mahdollisuus kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaisena alan kansainvälisessä edelläkävijäorganisaatiossa. Meillä pääset kehittämään kielitaitoasi, olemaan osa kansainvälistä työyhteisöä ja oppimaan eri kulttuureja. Asemapaikkasi voi olla Turku tai Helsinki, kunhan olet valmis matkustamaan näiden kaupunkien välillä.

 

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä energisen työskentely-ympäristön.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoa tehtävästä saat Head of Service Companies Mikko Hautamäeltä, puh. 040 093 6803. Ansioluettelon ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen voit lähettää viimeistään 22.4.2019 Mercuri Urvalin nettisivuilla www.mercuriurval.com tunnuksella FI-13963.