Sales Manager
Visma Enterprise

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Etsimme meille Visma Enterpriselle proaktiivista, energistä ja uusia asiakkaita intohimoisesti hankkivaa Sales Manageria. Tervetuloa meidän tiimiin!

Visma Enterprise tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Järjestelmiämme ovat mm. M2, Tiima, Numeron WFM, Saima, EasyCruit ja Wilma. Taustallamme on vaudikkaasti kasvava pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1200 asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiämme. Kanssamme kehityt ja kasvat kohti unelmiasi! Roolissasi toimit HRM-ratkaisujen myyjänä ja tavoitteesi on kasvattaa SaaS-ohjelmistoistamme M2 matka- ja kuluhallinta- sekä Easycruit-rekrytointiohjelmistojen markkinaosuutta Suomessa. Asiakkaamme ovat ympäri Suomea, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Voit olla nuorempi eteenpäin tähtäävä myynnin ammattilainen tai omata jo kokemusta SaaS-ohjelmistojen myynnistä. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:

- Tavoitteellisuus ja positiivinen asenne
- Oma-aloitteisuus ja vastuun ottaminen omasta toiminnasta
- Myynti- ja asiakastyöstä nauttiminen
- Jatkuvassa muutoksessa elämisen taito
- Painetilanteiden hyvä hallinta
- Kokemus HR-tuotteiden myynnistä ja verkostot alalta
- Sujuva kielitaito: suomi ja englanti

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana Helsinki. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Paula Kalliokoski (Sales Director) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Paulan sähköpostitse paula.kalliokoski@visma.com tai puhelimitse 040 7298 152.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 26.4.2019.

Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1200 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254058
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki