Sales Manager
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019
Haemme nyt Visma Softwarelle energistä ja intohimoa täynnä olevaa tiimipeluria Sales Manager -tehtävään. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiämme ovat mm. Visma Fivaldi, Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net. Visma Software kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo noin 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua, nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiämme innovatiivisessa ja kannattavassa kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pääosin tilitoimistoille, mutta myös pk-sektorin yritysasiakkaille myytäviin taloushallinnon tai palkanlaskennan SaaS-ohjelmistoihin. Työ tehdään pääosin etädemoja, puhelinta ja sähköpostia käyttäen, mutta myös asiakastapaamisia sisältyy työhön.

Voit olla nuorempi eteenpäin tähtäävä myynnin ammattilainen tai omata jo kokemusta SaaS-ohjelmistojen myynnistä. Sovitamme tarvittaessa toimenkuvaa valitun henkilön kokemuksen mukaan. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.

Tehtävässä menestymistä auttaa:
- Tavoitteellisuus ja reipas asenne
- Sujuva kielitaito: suomi ja englanti
- Myyntikokemus
- Ymmärrys taloushallinnon ja palkanlaskennan ratkaisuista
- Kaupallinen tai muuten soveltuva koulutus
- Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
- Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman palkintosijoille asti Great Place to Work -tutkimuksessa. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana Helsinki.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Vesa-Pekka Tapper (Director, Business Solutions) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Vesan sähköpostitse vesa-pekka.tapper@visma.com tai puhelimitse 041 538 9293.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 5.4.2019.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1250377
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki