(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Codemate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Olemme kansainvälinen ohjelmistokehitysfirma, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen täydellinen kumppani digitaalisten palveluiden tuottamiseen. Erikoisosaamistamme ovat design, web-palvelut, mobiilisovellukset ja IoT. Tarjoamme tätä osaamistamme asiakkaan liiketoiminnan parhaaksi. Meillä on mukava kasvuvauhti ja nyt rekrytoimme lisää myyntivoimaa sekä Helsinkiin että Ouluun.

Etsimme nyt henkilöä, jolla on työkokemusta ja näyttöjä palvelumyynnin saralta. Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja myyjänä pääset keskeiseen asemaan, kun puhutaan kumppanuussuhteen rakentamisesta. Lisäksi sinä olet ensimmäisenä sanoittamassa asiakkaan tarvetta meidän omalle organisaatiolle.

Tässä roolissa odotamme, että

  • sinulla on kokemusta digitaalisten palveluiden myynnistä kokonaisvaltaisena palvelupolkuna (design, toteutus, ylläpito, jatkokehitys).
  • ymmärrät web-, mobiili- ja IoT-maailmaa sekä näiden peruskäsitteitä. On tärkeää, että asiakkaiden lisäksi pystyt kommunikoimaan meidän omien suunnittelijoiden ja kehittäjien kanssa.
  • hallitset yleisesti liiketoiminnan tunnuslukuja
  • ymmärrät meidän oman yrityksen liiketoiminnan lähtökohdat ja osaat ohjata tekemistäsi myyntistrategian mukaan.

Osaamisen lisäksi meillä merkitsee todella paljon luonne ja asenne. Meille on tärkeää, että nautit työstäsi ja haluat kehittyä siinä. Meillä kaikissa rooleissa on hyödyksi seuraavat ominaisuudet: rohkeus, avoimuus, innokkuus, motivaatio ja rautainen ammattitaito. Me haastamme niin toisiamme kuin asiakkaita, jotta pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Enemmän kuin duunia

Töissä viihtyminen on meille tärkeää ja viihtyvyyttä lähdetään rakentamaan mielenkiintoisten työtehtävien sekä hyvän ilmapiirin kautta. Meidän toimistoilla vallitsee leppoisa & innostunut työilmapiiri ja keskiössä on yhdessä tekeminen.

Meillä on matala organisaatio, missä kaikilla on vaikuttamismahdollisuuksia sekä sitä kuuluisaa vapautta ja vastuuta. Kaiken tämän pohjalla on luotto työntekijöiden osaamiseen ja päätöksentekokykyyn. Tämä näkyy niin asiakasprojekteissa kuin itse Codematen arjessa.

Nautimme toistemme seurasta ja teemme yhdessä paljon muutakin kuin töitä. Täällä saat olla oma itsesi – avoimella kommunikaatiolla ja hieman huonolla huumorintajulla meillä pääsee pitkälle.