(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
DataCenter Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

DataCenter Finland on paikallinen, kehittyvä ja kasvava IT-palvelutalo, jonka kaikki toiminta perustuu fantastiseen asiakaslähtöiseen palveluun. Turvaamme asiakkaittemme liiketoiminnan jatkuvuuden ja kehittymisen luotettavien it-palveluiden avulla. DataCenter Finland on toiminut kymmenen vuotta ja yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 21 miljoonaa euroa. Kasvava yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 80 henkilöä.

Haemme nyt Espooseen

SALES MANAGER

Tehtävässä vastuullesi kuuluu DataCenter Finlandin palveluiden myynti pk-sektorin asiakkaille. Tarjottavana on kotimaisen IT-toimittajan laaja osaaminen pilvipalveluista konesaliratkaisuihin, ja service deskistä sekä lähituesta pilvi- ja tietoturvakonsultointiin. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisen kokonaispalvelun heidän tarpeidensa mukaan.

Pääpaino työssä tulee vahvasti olemaan uusasiakashankinassa ja nykyisten asiakkuuksien kehittämisessä. Yritys on vahvassa kasvuvaiheessa ja panostaa runsaasti myyntiin ja palveluiden tuotteistukseen. Tehtävässä toimit yhteistyössä teknisten arkkitehtien ja asiantuntijoiden kanssa, yhdistät oikeat henkilöt sekä vastaat että ulkoistusprojektit etenevät sujuvasti. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Toimipaikkasi tulee olemaan Otaniemessä ja asiakaskuntasi on pääosin pääkaupunkiseudulla.

Toivomme sinulta innovatiivista ja rohkeaa otetta myyntityöhön. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta B2B myynnistä sekä IT-alan ymmärrystä. Olet esiintymistaitoinen, pystyt luomaan verkostoja ja osaat yhdistää asiakastarpeen, laajan palvelutarjoaman ja omat tekniset asiantuntijat.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen tuotteet ja palvelut myyntisalkkuun sekä kilpailukykyisen palkan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Työyhteisö on viihtyisä, rento ja avoin.

Haethan heti, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition, puh. 040 869 0180 tai sähköpostitse osoitteessa ville.saviluoto@barona.fi.