(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Nautitko asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpitämisestä? Yhdistyykö sinussa innostava johtaminen ja rautainen myyntityö? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme Sales Manager. Olemme muodostamassa uutta ostorahoitukseen keskittyvää myyntitiimiä, jolle etsimme nyt esimiestä. Kasvava Ostorahoitus-yksikkömme vastaa myyjäliikkeiden kautta tapahtuvasta vakuudettomasta rahoitusliiketoiminnasta ja näiden asiakassuhteiden hoidosta.

Pääset ensitöiksesi rakentamaan dynaamisen myyntitiimin, jonka tavoitteena on palvella uusia ja olemassa oleva asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Saat vastuullesi myynnin johtamisen kokonaisvaltaisesti aina myyntistrategian kehittämisestä myyntitiimin päivittäisen työn johtamiseen. Tärkeä osa työtäsi on suurasiakashankinta ja Key Account -asiakassuhteiden hoito. Työ edellyttää matkustamista, sillä tapaat ympäri Suomea sijaitsevia asiakkaitamme säännöllisesti.

Olet kokenut asiakkuuksien ja myynnin johtaja ja kehittäjä. Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä esimies- ja myyntityöstä, erityisesti B-to-B-myynnistä. Ymmärrät mitä hyvä asiakastyytyväisyys edellyttää ja miten myyntitiimiä johdetaan esimerkillä kohti huipputuloksia. Työotteeltasi olet aktiivinen, positiivinen ja tuloshakuinen, ja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat erinomaiset. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin. Koulutuspohjasi on kaupallinen. Englannin kielen taito ja rahoitustuotteiden tuntemus katsotaan eduksi.

Meillä pääset työskentelemään ja kehittämään osaamistasi innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä saat Ostorahoitus-yksikön vetäjältä Jerker Holmalta 11.2. klo 11-13 tai 15.2. klo 11-13 numerossa 040 574 5934 tai sähköpostitse jerker.holma(a)santanderconsumer.fi

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme viimeistään 18.2. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!